NCdeIgnis Napisano 26 Październik 2008 Napisano 26 Październik 2008 Witam Mam taki problem na macu (Leopard) Maya po kilku nastu miesiacach bez problemowej pracy... zaczeła sie dziwnie zachowywac, nie moge uzyc narzędzia rotacji. To znaczy, moge ale powoduje to natychmiastowe wywalenie sie programu (raz zawiesiła cały sprzet:P ) dzieje sie tak zarówno na wersji 2008 jak i 2009 >_
ptaszek Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 moze z karta graficzna cos nie tak? jesli masz laptopa to pracuj na zasilaczu i baterii (po wyjeciu baterii laptop korzysta z 50% mocy.. wiem wiem dziwne, ale prawdziwe bo potrzebne sa 2 zrodla zasilania przynajmniej przy mbp) jak nie to reinstal daj znac czy podzialalo
ca mel Napisano 28 Październik 2008 Napisano 28 Październik 2008 Wlacz w pluginach rotate helper ;] A na powaznie - jesli skasowanie ustawien i przywrocenie domyslnych nie pomoze to jak wyzej - czeka cie reinstal. Moze masz ustawiony jakis script job ktory uaktywnia sie przy zmianie narzedzia na rotate?
Rekomendowane odpowiedzi