Jump to content

Motion capture w ASP we Wrocławiu

Recommended Posts

Posted

Właśnie się dowiedziałem, że Akademia Sztuk Pięknych we Wrocławiu kupiła sprzęt do motion capture. Zaczyna się dziać wreszcie coś :-) jestem ciekawy co czy będą jakieś nowe specjalizacje na ASP dzięki temu. Fajnie będzie, że studenci będą mogli wreszcie coś wiecej podziałać i nauczyć się czegoś nowego. hehe chyba wkraczamy w 21 wiek ;-) W sumie ktoś wie coś więcej na ten temat? Kiedy to zaczynają montować? Ciekawe kiedy zaczną się jakieś zajęcia z animacji?:-)

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

claude, jak by Ci się udało coś dowiedzieć więcej na ten temat było by fajnie:-) też się postaram czegoś dowiedzieć ale na razie we Wro mnie nie ma.

Posted

Rok temu powstał kierunek multimedia o ile pamiętam. Na rekrutacje do teczki trzeba dolożyć fotografie, animacje, modele albo chyba coś jeszcze. Ale nic więcej nie wiem i też chętnie się dowiem :)

Posted

serwus :)

tak tak, to prawda z tym mocapem. To kwestia dni . Zajmuja sie tym bardzo konkretni ludzie , i bedzie to wlaczone w program nauczania w przyszlym roku.

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Posted

Kolega mi właśnie powiedział, że osobami odpowiedzialnymi za to będą Pan prof. Wiesław Gołuch i Pan dr Marek Grzyb. Może trzeba by ich się coś zapytać ;-)Może czegoś więcej się jutro dowiem to dam znać :-)

Posted

Wiem, że w tym tyg albo na początku następnego będzie już sprzęt na uczelni :) tak mi kolega powiedział. Może się dowiem czy będzie można zobaczyć jak to działa :) a wy coś wiecie jeszcze?