Napisano 26 Październik 200816 l Właśnie się dowiedziałem, że Akademia Sztuk Pięknych we Wrocławiu kupiła sprzęt do motion capture. Zaczyna się dziać wreszcie coś :-) jestem ciekawy co czy będą jakieś nowe specjalizacje na ASP dzięki temu. Fajnie będzie, że studenci będą mogli wreszcie coś wiecej podziałać i nauczyć się czegoś nowego. hehe chyba wkraczamy w 21 wiek ;-) W sumie ktoś wie coś więcej na ten temat? Kiedy to zaczynają montować? Ciekawe kiedy zaczną się jakieś zajęcia z animacji?:-)
Napisano 26 Październik 200816 l claude, jak by Ci się udało coś dowiedzieć więcej na ten temat było by fajnie:-) też się postaram czegoś dowiedzieć ale na razie we Wro mnie nie ma.
Napisano 26 Październik 200816 l Rok temu powstał kierunek multimedia o ile pamiętam. Na rekrutacje do teczki trzeba dolożyć fotografie, animacje, modele albo chyba coś jeszcze. Ale nic więcej nie wiem i też chętnie się dowiem :)
Napisano 26 Październik 200816 l serwus :) tak tak, to prawda z tym mocapem. To kwestia dni . Zajmuja sie tym bardzo konkretni ludzie , i bedzie to wlaczone w program nauczania w przyszlym roku. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 27 Październik 200816 l Kolega mi właśnie powiedział, że osobami odpowiedzialnymi za to będą Pan prof. Wiesław Gołuch i Pan dr Marek Grzyb. Może trzeba by ich się coś zapytać ;-)Może czegoś więcej się jutro dowiem to dam znać :-)
Napisano 28 Październik 200816 l Wiem, że w tym tyg albo na początku następnego będzie już sprzęt na uczelni :) tak mi kolega powiedział. Może się dowiem czy będzie można zobaczyć jak to działa :) a wy coś wiecie jeszcze?
Napisano 28 Październik 200816 l serwus :) tak, bedzie pokaz dzialania zestawu. Planowany jest w listopadzie. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 28 Październik 200816 l No elegancja francja a gdzie to ma być zakotwiczone na stałe Traugutta czy Wzgórze polskie?
Napisano 29 Październik 200816 l serwus :) Kulki - a nawet nie wiem. musialbym sie zapytac przy okazji. jak cos to Ci napisze. pozdrawiam i zycze powodzenia :)