Touch Napisano 26 Październik 2008 Napisano 26 Październik 2008 (edytowane) Postanowiłem nie męczyć Was przez jakiś czas butelkami, kawą i uprawą roli (:D) w testach i podłubać trochę przy czymś konkretniejszym. W zamierzeniu ma to być Hot-Rod. Co wyjdzie? Zobaczymy;) Koncepcja własna. Będzie to, jakby 'hybryda' tradycyjnego z nowoczesnym. Mam nadzieję, że uda mi się zrealizować ten pomysł;) Na początek trochę podstaw. Zastrzegam, że na mechanice się nie znam i jest to dla mnie przede wszystkim zabawa, więc zapewne będzie sporo nieścisłości technicznych choćby;) Upki raczej będą nieregularnie;) Pozdr Edit: piksar, a teraz?;) Edytowane 26 Październik 2008 przez Touch
piksar Napisano 26 Październik 2008 Napisano 26 Październik 2008 (edytowane) Się mi nie wyświetla edit to edit że edit ----- teraz spoko Edytowane 26 Październik 2008 przez piksar
pecet Napisano 26 Październik 2008 Napisano 26 Październik 2008 Też sie za bardzo na tym nie znam, ale wygląda w miare ok, przydałyby się spawy ;). Ja własnie koncze silnik w swoim hot rodzie :)
Touch Napisano 26 Październik 2008 Autor Napisano 26 Październik 2008 spawy powiadasz? A ja już za hardcore uznałem robienie ramy, której i tak nie będzie prawie widać;) Czego się nie chwalisz swoim HR? Daj rzucić okiem;D
FF Napisano 26 Październik 2008 Napisano 26 Październik 2008 Zapowiada sie ciekawie Nie wiem czy wachacze moga być różnych długości ale ja tez sie nie znam:P
pecet Napisano 26 Październik 2008 Napisano 26 Październik 2008 spawy powiadasz? A ja już za hardcore uznałem robienie ramy, której i tak nie będzie prawie widać;) Czego się nie chwalisz swoim HR? Daj rzucić okiem;D ja ramy w ogóle prawie nie robiłem, tylko to co widać z zewnątrz, a pochwale się może jak skoncze ;)
Fargate Napisano 26 Październik 2008 Napisano 26 Październik 2008 Nice Touch :D Będę kibicował, zobaczymy co wyskrobiesz :) 1
Rekomendowane odpowiedzi