Napisano 26 Październik 200816 l Postanowiłem nie męczyć Was przez jakiś czas butelkami, kawą i uprawą roli (:D) w testach i podłubać trochę przy czymś konkretniejszym. W zamierzeniu ma to być Hot-Rod. Co wyjdzie? Zobaczymy;) Koncepcja własna. Będzie to, jakby 'hybryda' tradycyjnego z nowoczesnym. Mam nadzieję, że uda mi się zrealizować ten pomysł;) Na początek trochę podstaw. Zastrzegam, że na mechanice się nie znam i jest to dla mnie przede wszystkim zabawa, więc zapewne będzie sporo nieścisłości technicznych choćby;) Upki raczej będą nieregularnie;) Pozdr Edit: piksar, a teraz?;) Edytowane 26 Październik 200816 l przez Touch
Napisano 26 Październik 200816 l Się mi nie wyświetla edit to edit że edit ----- teraz spoko Edytowane 26 Październik 200816 l przez piksar
Napisano 26 Październik 200816 l Też sie za bardzo na tym nie znam, ale wygląda w miare ok, przydałyby się spawy ;). Ja własnie koncze silnik w swoim hot rodzie :)
Napisano 26 Październik 200816 l Autor spawy powiadasz? A ja już za hardcore uznałem robienie ramy, której i tak nie będzie prawie widać;) Czego się nie chwalisz swoim HR? Daj rzucić okiem;D
Napisano 26 Październik 200816 l Zapowiada sie ciekawie Nie wiem czy wachacze moga być różnych długości ale ja tez sie nie znam:P
Napisano 26 Październik 200816 l spawy powiadasz? A ja już za hardcore uznałem robienie ramy, której i tak nie będzie prawie widać;) Czego się nie chwalisz swoim HR? Daj rzucić okiem;D ja ramy w ogóle prawie nie robiłem, tylko to co widać z zewnątrz, a pochwale się może jak skoncze ;)