Jump to content

Featured Replies

Postanowiłem nie męczyć Was przez jakiś czas butelkami, kawą i uprawą roli (:D) w testach i podłubać trochę przy czymś konkretniejszym. W zamierzeniu ma to być Hot-Rod. Co wyjdzie? Zobaczymy;)

Koncepcja własna. Będzie to, jakby 'hybryda' tradycyjnego z nowoczesnym. Mam nadzieję, że uda mi się zrealizować ten pomysł;)

Na początek trochę podstaw. Zastrzegam, że na mechanice się nie znam i jest to dla mnie przede wszystkim zabawa, więc zapewne będzie sporo nieścisłości technicznych choćby;)

trycompfe1.jpg

Upki raczej będą nieregularnie;)

Pozdr

Edit: piksar, a teraz?;)

Edited by Touch

• Replies 6
  • Views 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Się mi nie wyświetla

edit to edit że edit -----

teraz spoko

Edited by piksar

Też sie za bardzo na tym nie znam, ale wygląda w miare ok, przydałyby się spawy ;). Ja własnie koncze silnik w swoim hot rodzie :)

• Author

spawy powiadasz? A ja już za hardcore uznałem robienie ramy, której i tak nie będzie prawie widać;) Czego się nie chwalisz swoim HR? Daj rzucić okiem;D

Zapowiada sie ciekawie

Nie wiem czy wachacze moga być różnych długości ale ja tez sie nie znam:P

spawy powiadasz? A ja już za hardcore uznałem robienie ramy, której i tak nie będzie prawie widać;) Czego się nie chwalisz swoim HR? Daj rzucić okiem;D
ja ramy w ogóle prawie nie robiłem, tylko to co widać z zewnątrz, a pochwale się może jak skoncze ;)