Kuba9191 Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 (edited) Pierwszy post na forum więc wypadałoby się przywitać... Witam wszystich :] Ostatnio zainspirowany animacją wykonaną przez Łukasza Kubińskiego, postanowiłem stworzyć coś podobnego.. To że animacja wyszła bardzo podobna to szczegół, i zapewne wyszło tak dlatego, że pomagałem sobie jego tutorialem. Ten topic założyłem nie tylko po to by usłyszeć co myślicie na temat mojej animacji, ale także po to żeby usłyszeć wasze rady dotyczące animacji. Dodam, że jest to moja pierwsza tego typu animacja. Tak więc mile widziane są porady odnoście animacji jak i samego renderu, bo na tym to się już kompletnie nie znam. Edited October 28, 2008 by Kuba9191 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eco Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 fajnie wyszlo - raczej nie wyglada jak twoja pierwsza animka wogoole :) pewne sie juz nieco w to bawiles - terazz czas zmontowac cos wg wlasnego pomyslu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba9191 Posted October 28, 2008 Author Share Posted October 28, 2008 Hmm... masz rację, pierwszą moją animacją to ona nie jest, ale uwierz mi wcześnejszych wolałbyś nie widzieć. Te wcześniejse były - jak by to nazwać - conajmniej śmieszne, i wyglądały jak wyglądały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts