Kuba9191 Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 (edytowane) Pierwszy post na forum więc wypadałoby się przywitać... Witam wszystich :] Ostatnio zainspirowany animacją wykonaną przez Łukasza Kubińskiego, postanowiłem stworzyć coś podobnego.. To że animacja wyszła bardzo podobna to szczegół, i zapewne wyszło tak dlatego, że pomagałem sobie jego tutorialem. Ten topic założyłem nie tylko po to by usłyszeć co myślicie na temat mojej animacji, ale także po to żeby usłyszeć wasze rady dotyczące animacji. Dodam, że jest to moja pierwsza tego typu animacja. Tak więc mile widziane są porady odnoście animacji jak i samego renderu, bo na tym to się już kompletnie nie znam. Edytowane 28 Październik 2008 przez Kuba9191 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 fajnie wyszlo - raczej nie wyglada jak twoja pierwsza animka wogoole :) pewne sie juz nieco w to bawiles - terazz czas zmontowac cos wg wlasnego pomyslu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba9191 Napisano 28 Październik 2008 Autor Share Napisano 28 Październik 2008 Hmm... masz rację, pierwszą moją animacją to ona nie jest, ale uwierz mi wcześnejszych wolałbyś nie widzieć. Te wcześniejse były - jak by to nazwać - conajmniej śmieszne, i wyglądały jak wyglądały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi