Bati Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Mam mały problem spowodowany tym że nie wiem jak zrobić pasek ze splinów tak jak w tym tutku: http://www.3dtotal.com/ffa/tutorials/max/joanofarc/accessorie5.asp o to mi dokładnie chodzi: z góry dziękuje za odpowiedz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 Której części nie wiesz jak zrobić-klamry,spline'a wokól modelu czy lofta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bati Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 Klamrę zrobiłem ale nie wiem jak zrobić spline wokół modułu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 Masz tu na obrazku ze strzałkami:) u góry jest snap-prawy przycisk na ikonce i zaznacz przyciąganie do vertexów-linia będzie się tworzyć na powierzchni modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi