Napisano 27 Luty 200421 l Oglądałęm mecz i musze powiedzieć, że piłkarze groclinu grali jak patałachy. Najgorszy jak dla mnie był rasiak który prawie cały czas byl na spalonym.
Napisano 27 Luty 200421 l Ja tu widze zalazki na wojne, ktory klub jest lepszy i takie tam, wiec powiniens uwazac przy zakladaniu tego tematu. Co do meczu to wielka szkoda ze przegrali w koncu reprezentowali Polske na arenie miedzynarodowej, no ale trzeba przyznac ze Bordeaux bylo lepsze (czyt. bardzej doswiadczone), pozostaje miec nadzieje, ze godnie powalcza w Francji. Pozdrawiam
Napisano 27 Luty 200421 l Autor to było tylko porównanie, zreszta większość Polskich klubów tak gra... a co do Rasiaka to fakty. Mam nadzieje, że Sikora odnajdzie się w nowym klubie ( i w tej sytułacji - w końcu gra w 3 rudzie pucharu UEFA) i strzeli francuzom 3 bramki minimum. W drugiej połowie było widać przewage przeciwnika, atakował cześciej na bramke Groclinu i wykorzystało swoją okazje! A tak przy okazji, kto według was był najlepszym piłkarzem Groclinu??
Napisano 27 Luty 200421 l wedlug mnie to Groclin juz odpadl z pucharu UEFA... jak zagraja mecz przy tamtej publicznosci to sie w gacie posraja... jeszcze w dodatku musza wygrac dwoma golami ... NIE MA SZANS..
Napisano 27 Luty 200421 l Autor A ja mam przeczucie że jednak Groclin przejdzie do następnej rundy i obstawiałbym wynik 3:0 ( z tym wynikiem troche przesadzilem, ale co tam).
Napisano 28 Luty 200421 l Nie wiecie że ulubionym zajęciem Polaków jest walka z przewazającymi siłami wroga?? :D Francuzi zaskoczyli Groclin i się osłabili a nasi nie mogli sie pokapowac o co chodzi ;)
Napisano 28 Luty 200421 l Autor Rzeczywiscie. taktyka była ułożona na 11 vs 11, a gdy jednego gracza wyżucono cała taktyka poszła się robać.
Napisano 28 Luty 200421 l no comments ......................................... jak mogla sie zepsuc taktyka jak mieli przewage ........................................
Napisano 29 Luty 200421 l Absolutnie nie ogladam zadnych meczy, ale powiem tak: Przeciez to normalne (kto nie wie ten widocznie jeszcze za mlody) - jak zacznie sie kogos wychwalac to jak na zawolanie trzeba dac w DvPE. Taka mentalnosc tego ___ narodu . ZA TO potem mozna snuc teorie typu: \"bo hymn zle zaspiewano\" albo \"zupa byla za slona\" Typowe polskie mamyje i tyle... czesc!
Napisano 4 Marzec 200421 l gdyby nie łysina wieszczyckiego to bym miał doła, a tak ... przynajmiej zaznaczyli swoją obecność w tym meczu brawa za ambicję :)
Napisano 4 Marzec 200421 l no i kto mial racje ? :P TA no kto no kto no kto :P:P:P:P :D?? polacy sa za slabi zeby grac z takimi zespolami
Napisano 4 Marzec 200421 l jak zobaczylem ze Mila gra na obronie to juz wiedzialem ze w plecy :D. Szkoda, mpecha mieli u siebie mogli im dosrac to nie wykorzystali sznasy...