nielot007 Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 a po za tym powiedzcie co jest z nosem nie tak bo ludzie w klasie mowia ze jest do bani a ja nie wiem czmu ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Ogólnie to za mało są wyszczególnione te \"płaty\".. P.S. Jak patrze na te ostatnie rendery twarzy, to z tym rozstawem gałek przypomina mi Colombo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 ok tu maly update (joke ;););) ) a poza tym mam problem z polaczeniem ucha :):););) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Marzec 2004 Autor Share Napisano 11 Marzec 2004 ok teraz maly update z \"wlosami\" wiem ze sa do dupy ale nie moge wlaczyc shaghaira *demko bo nie mam sariala) troche poprawilem ksztalt glowy nosa jeszcze nie poprawilem. troche mi ta glowa nie pasuje???? !!!! nie wiem czemu jakos mi sie nie podoba.. zeby sa tak zeby nie bylo pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Marzec 2004 Autor Share Napisano 11 Marzec 2004 aha zgadnijcie ile facow???? wszystko czyli glowa(z uchem) wlosy zeby jezyk oczy: okolo: 2.151.000!!!! cholera co tak DUZO!!!! ale jakos wytwam wszystko przez wlosy (okolo 2.000.000) glowa z 40.000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 ok odpoczynek od head i robie car narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miroslav Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 tych zębów to troche za duzo:D i sa za wąskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 heh zeby wygladaja jakk klawisze fortepianu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Trochę śmiesznie to wygląda :) A w tego rozmytego rendera jak się dłużej wpatruje to się zacznyna ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi