Napisano 9 Marzec 200421 l Autor a po za tym powiedzcie co jest z nosem nie tak bo ludzie w klasie mowia ze jest do bani a ja nie wiem czmu ????
Napisano 9 Marzec 200421 l Ogólnie to za mało są wyszczególnione te \"płaty\".. P.S. Jak patrze na te ostatnie rendery twarzy, to z tym rozstawem gałek przypomina mi Colombo :D
Napisano 10 Marzec 200421 l Autor ok tu maly update (joke ;););) ) a poza tym mam problem z polaczeniem ucha :):););)
Napisano 11 Marzec 200421 l Autor ok teraz maly update z \"wlosami\" wiem ze sa do dupy ale nie moge wlaczyc shaghaira *demko bo nie mam sariala) troche poprawilem ksztalt glowy nosa jeszcze nie poprawilem. troche mi ta glowa nie pasuje???? !!!! nie wiem czemu jakos mi sie nie podoba.. zeby sa tak zeby nie bylo pusto
Napisano 11 Marzec 200421 l Autor aha zgadnijcie ile facow???? wszystko czyli glowa(z uchem) wlosy zeby jezyk oczy: okolo: 2.151.000!!!! cholera co tak DUZO!!!! ale jakos wytwam wszystko przez wlosy (okolo 2.000.000) glowa z 40.000
Napisano 23 Marzec 200420 l Trochę śmiesznie to wygląda :) A w tego rozmytego rendera jak się dłużej wpatruje to się zacznyna ruszać