grzechv Napisano 1 Listopad 2008 Napisano 1 Listopad 2008 Vizka domku znalezionego w katalogu, zrobiona 4fun, z naciskiem na szybkosc wykonania. Piszcie co poprawic, a co jest ok. max9, vray, onyx tree, ps pozdro
claude Napisano 1 Listopad 2008 Napisano 1 Listopad 2008 tiling cegieł się rzuca w oczy poza tym jak dla mnie bomba
trosiek Napisano 1 Listopad 2008 Napisano 1 Listopad 2008 tiling trawy też troszkę widać i tło troszke jak dla mnie niezbyt potrzebnie rozmyte. Ale ogólnie ładnie :)
Johny Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 jeszcze tiling desek od wewnetrznej strony dachu, z plotem to samo, na kazdym panelu jest ta sama tekstura
grzechv Napisano 2 Listopad 2008 Autor Napisano 2 Listopad 2008 (edytowane) Faktycznie zupelne nie zwocilem na to uwagi przy teksturowaniu, moze tez troche przesadzilem z tym rozmyciem, thx za komenty. Postaram sie poprawic w wolnym czasie i moze dorzucic jeszcze jakies inne ujecie. Edytowane 2 Listopad 2008 przez grzechv
Temporal Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 Ja tylko powiem ze nie podoba mi sie to takie drzewko po prawej stronie w oddali wyglada jak z innej bajki nie jestem pewien ale cos podobne do foliage z maxa. A tak to naprawde niezle tylko pozazdroscic.
soshka.cg Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Jeżeli robione z naciskiem na szybkość wykonania to jest spoko;) Chociaż w samym PS mógłbyś parę minut poświęcić zwiększyć kontrast i nasycenie kolorków. Wizka prezentuje domek w słoneczny dzień i taki też powinien być render :) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi