wink25 Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 Witam. Kolejny layout po poprawkach. Troche bardziej komercyjny. Chodziło mi o przeczwiczenie robienia stron na które jest największy popyt. Tym razem zdjęcia pochodzą ze stocków ze zdjęciami więc jestem czysty ;]. Mam pytanie co sądzicie o kolorystyce, typografii, estetyce i nawigacji? Z góry dzięki za wszystkie komentarze. Pozdrawiam ;].
Gość User190 Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 Brudno, słaba kompozycja i odstępy między elementami. Top w całości bym wymienił.
Touch Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 Zbyt smutna tonacja i za mało w tym życia, energii, dynamiki i czegoś co oddawałoby prężność firmy.
polon Napisano 11 Listopad 2008 Napisano 11 Listopad 2008 jesli chodzi o branze budwlaną to akurat wyjątkowo na monstertemplate można coś tam fajnego wyszperać, moim zdaniem całość do zmiany
Liber Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 Szarosc musisz zaatakowac jakims mocnym akcentem.
Knysha Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 Ciemno, szaro. Brak żywego koloru. Pomyśl nad innym designem boxów po prawej stronie - okrągłe łączenia nie sprawiają wrażenia profesjonalizmu tejże firmy. BTW. Top ala Apple - może coś bardziej kreatywnego?
wink25 Napisano 14 Listopad 2008 Autor Napisano 14 Listopad 2008 dzięki za komentarze ;] ten projekt jest troche stary, w przyszłości wezmę się za zrobienie czegos od nowa ;].
Rekomendowane odpowiedzi