Napisano 10 Listopad 200816 l Witam. Kolejny layout po poprawkach. Troche bardziej komercyjny. Chodziło mi o przeczwiczenie robienia stron na które jest największy popyt. Tym razem zdjęcia pochodzą ze stocków ze zdjęciami więc jestem czysty ;]. Mam pytanie co sądzicie o kolorystyce, typografii, estetyce i nawigacji? Z góry dzięki za wszystkie komentarze. Pozdrawiam ;].
Napisano 10 Listopad 200816 l Brudno, słaba kompozycja i odstępy między elementami. Top w całości bym wymienił.
Napisano 10 Listopad 200816 l Zbyt smutna tonacja i za mało w tym życia, energii, dynamiki i czegoś co oddawałoby prężność firmy.
Napisano 11 Listopad 200816 l jesli chodzi o branze budwlaną to akurat wyjątkowo na monstertemplate można coś tam fajnego wyszperać, moim zdaniem całość do zmiany
Napisano 13 Listopad 200816 l Ciemno, szaro. Brak żywego koloru. Pomyśl nad innym designem boxów po prawej stronie - okrągłe łączenia nie sprawiają wrażenia profesjonalizmu tejże firmy. BTW. Top ala Apple - może coś bardziej kreatywnego?
Napisano 14 Listopad 200816 l Autor dzięki za komentarze ;] ten projekt jest troche stary, w przyszłości wezmę się za zrobienie czegos od nowa ;].