Kirian Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 (edytowane) Takie dwie kolorowanki:) moze wrzucę wiecej niedlugo:) Prosze o komentarze - dopiero raczkuje w texturowaniu:( to nie rendery tylko preview z Zb Edytowane 11 Listopad 2008 przez Kirian
marcin wuu Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 z czystej ciekawości - jesteś może grafficiarzem? bo klimaty twoich modeli i kolorystyka wypisz wymaluj (nomen omen) jak z muru zdjęta?
Tomala Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 Pierwsza główka jest fajnie pomalowana, jak dla mnie takie kolorki pasują do tego modelu. Co do drugiej to shader trochę mi nie pasuje no i ta czerwień nie bardzo gra z zielonym. Dawaj więcej!
KLICEK Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 calkiem spoko, pierwszy ma super tonacje :) podoba mi sie, w 2gim czegos brakuje, moze szader kuleje
Kirian Napisano 11 Listopad 2008 Autor Napisano 11 Listopad 2008 (edytowane) Marcin wuu nie jestem grafficiarzem:P nieznam sie tez na kolorach i kolorowaniu...samo tak wyszlo :) wiec mowisz ze moge cos pomalowac komus na scianie?:) Dzieki Tomala Klicek, dzis rano widze mase bledow:P tak to jest z speedami :) ps to nie rendery tylko preview z ZB, pobawie sie kolorami to wrzuce to w pracy do maxa Edytowane 11 Listopad 2008 przez Kirian
ndru Napisano 11 Listopad 2008 Napisano 11 Listopad 2008 Niebiesko fioletowy stwor jest niezly. Zielony gobas juz mniej mi sie podoba. Ale to rzecz gustu bo oba sa calkiem niezle pomalowane.
SereCk Napisano 11 Listopad 2008 Napisano 11 Listopad 2008 KIRIAN.. jezeli chodzi o organike... to na tym forum wymiatasz.. :) NIKT CI nawet do piet nie dorasta :)
kamil.ochel Napisano 11 Listopad 2008 Napisano 11 Listopad 2008 KIRIAN.. jezeli chodzi o organike... to na tym forum wymiatasz.. :) NIKT CI nawet do piet nie dorasta :) hahaha! pierwszy lepszy!
floo Napisano 11 Listopad 2008 Napisano 11 Listopad 2008 podobać się... :) jestem za kontynuacją wątku... :)
Kirian Napisano 12 Listopad 2008 Autor Napisano 12 Listopad 2008 Dzieki:) no wiec taka buzka Sereck bez przesady, kiepski sarkazm:P
Tomala Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 Ostatni fajny chociaż niektóre z tych zył mogły by być bardziej subtelne np ta za kością policzkową albo mieć mniej regularne kształty. Kolorki fajne. Pozdro.
SereCk Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 Kiriam... :) Widzialem duzo Twoich prac... Twoje modele sa stylowe, wszystko do siebie pasuje, wszystko jest na swoim miejscu i nie sa robione na sile, tzn wiesz co robic i jak :) Jaram sie :)
SereCk Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 BTW.. poka siatke bazy ostatniej mordki ;)
Rekomendowane odpowiedzi