Napisano 10 Listopad 200816 l Takie dwie kolorowanki:) moze wrzucę wiecej niedlugo:) Prosze o komentarze - dopiero raczkuje w texturowaniu:( to nie rendery tylko preview z Zb Edytowane 11 Listopad 200816 l przez Kirian
Napisano 10 Listopad 200816 l z czystej ciekawości - jesteś może grafficiarzem? bo klimaty twoich modeli i kolorystyka wypisz wymaluj (nomen omen) jak z muru zdjęta?
Napisano 10 Listopad 200816 l Pierwsza główka jest fajnie pomalowana, jak dla mnie takie kolorki pasują do tego modelu. Co do drugiej to shader trochę mi nie pasuje no i ta czerwień nie bardzo gra z zielonym. Dawaj więcej!
Napisano 10 Listopad 200816 l calkiem spoko, pierwszy ma super tonacje :) podoba mi sie, w 2gim czegos brakuje, moze szader kuleje
Napisano 11 Listopad 200816 l Autor Marcin wuu nie jestem grafficiarzem:P nieznam sie tez na kolorach i kolorowaniu...samo tak wyszlo :) wiec mowisz ze moge cos pomalowac komus na scianie?:) Dzieki Tomala Klicek, dzis rano widze mase bledow:P tak to jest z speedami :) ps to nie rendery tylko preview z ZB, pobawie sie kolorami to wrzuce to w pracy do maxa Edytowane 11 Listopad 200816 l przez Kirian
Napisano 11 Listopad 200816 l Niebiesko fioletowy stwor jest niezly. Zielony gobas juz mniej mi sie podoba. Ale to rzecz gustu bo oba sa calkiem niezle pomalowane.
Napisano 11 Listopad 200816 l KIRIAN.. jezeli chodzi o organike... to na tym forum wymiatasz.. :) NIKT CI nawet do piet nie dorasta :)
Napisano 11 Listopad 200816 l KIRIAN.. jezeli chodzi o organike... to na tym forum wymiatasz.. :) NIKT CI nawet do piet nie dorasta :) hahaha! pierwszy lepszy!
Napisano 12 Listopad 200816 l Autor Dzieki:) no wiec taka buzka Sereck bez przesady, kiepski sarkazm:P
Napisano 13 Listopad 200816 l Ostatni fajny chociaż niektóre z tych zył mogły by być bardziej subtelne np ta za kością policzkową albo mieć mniej regularne kształty. Kolorki fajne. Pozdro.
Napisano 13 Listopad 200816 l Kiriam... :) Widzialem duzo Twoich prac... Twoje modele sa stylowe, wszystko do siebie pasuje, wszystko jest na swoim miejscu i nie sa robione na sile, tzn wiesz co robic i jak :) Jaram sie :)