no_te Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 Witam Pierwszy WIP zakończony, dziękuję przy okazji za komentarze. Materiały pozostały w zgodzie z oryginalnymi a kompozycja i oświetlenie uległo drobnej zmianie. Mam nadzieje, że się spodoba. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 Skorodowany jak śruba okrętowa, nie bardzo mi sie podoba ten efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 swietne zdięcie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardas 666 Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 dobre :P ale nie wiem czy tak wyglądał kiedyś wiatrak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Praca ma potencjał. Dokończ w WIP'ie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_te Napisano 15 Listopad 2008 Autor Share Napisano 15 Listopad 2008 Dziękuje za komentarze. Mimo, że można by pewnie jeszcze nad tą sceną posiedzieć to dla mnie ten temat jest skończony. Chciałem zaprezentować (w miarę prosty) model i myślę, że się udało. Co do skorodowanej powierzchni to taka jest w oryginale i zależało mi na wiernym jej odwzorowaniu. Tak czy inaczej jeszcze raz dziękuje za rady i uwagi dotyczące tej pracy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kit aj Napisano 16 Listopad 2008 Share Napisano 16 Listopad 2008 ładnie ale chyba zbyt wiele rdzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 16 Listopad 2008 Share Napisano 16 Listopad 2008 ale paskuda. w sensie redner i model bardzo na + ale sam dizajn tego wiartaka przestraszny :P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi