Skocz do zawartości

[Pomoc]szybka do wykonania animacja

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Piszę tutaj ponieważ marzy mi się tapeta (oczywiście do telefonu) pokazującą poziom naładowania baterii za pomocą modelu 3d (chciał bym taka szklana bateryjkę :P).

I tu zwracam się do was, chciał bym dostać animacje baterii. Wyobrażam sobie ja jako szklaną bankę w kształcie baterii z zielona zawartości (może to być płyn lub ciało stale) która powiększa się(oczywiście chciałbym samą animacje). Wymiary jakie bym chciał to 240x320 px.

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

to nie jest zgryżliwość stary....ale ja też bym chciał.....a w polsce to mozna za free co najwyzej w morde dostać :/ no offence ale sam rozumiesz :/ Powodzenia zycze bez dwóch zdań. Pozdrawiam

Napisano (edytowane)

nie no ludzie- przecież to pół h roboty... i trochę renderingu. Nie rozumiem brania pieniędzy za coś co robiłem wiele lat temu myśląc, że to ambitne

EDIT: Chyba, że ktoś oczekuje Real Flow ale chyba nie:)

Edytowane przez Tomek Kosiorek
  • Confused 1
Napisano

Myślę, że chodzi o to tylko by robin był zadowolony:) Nie wrzucam wielu rzeczy z zasady (częściowo- reszta to to , że na forum są graficy a jak wiadomo każdy grafik ma swoją wizję/ koncepcję, oraz brak ambicji teraz 3d to głównie tylko hobby u mnie). Druga rzecz to jest praca a'la emotka do komunikatora więc chyba nie ma po co tego wrzucać:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności