Gość robin Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 Piszę tutaj ponieważ marzy mi się tapeta (oczywiście do telefonu) pokazującą poziom naładowania baterii za pomocą modelu 3d (chciał bym taka szklana bateryjkę :P). I tu zwracam się do was, chciał bym dostać animacje baterii. Wyobrażam sobie ja jako szklaną bankę w kształcie baterii z zielona zawartości (może to być płyn lub ciało stale) która powiększa się(oczywiście chciałbym samą animacje). Wymiary jakie bym chciał to 240x320 px. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwq Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 600 zł i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 to nie jest zgryżliwość stary....ale ja też bym chciał.....a w polsce to mozna za free co najwyzej w morde dostać :/ no offence ale sam rozumiesz :/ Powodzenia zycze bez dwóch zdań. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 masz pw. dla mnie osobiście to parę chwil bez kszotów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 psujesz rynek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 albo zrobi mu ta animacje taka z humorem (czytaj kilka pixeli na krzyz :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 (edytowane) nie no ludzie- przecież to pół h roboty... i trochę renderingu. Nie rozumiem brania pieniędzy za coś co robiłem wiele lat temu myśląc, że to ambitne EDIT: Chyba, że ktoś oczekuje Real Flow ale chyba nie:) Edytowane 13 Listopad 2008 przez Tomek Kosiorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 Jak możesz to wrzuć finalny efekt na forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 Myślę, że chodzi o to tylko by robin był zadowolony:) Nie wrzucam wielu rzeczy z zasady (częściowo- reszta to to , że na forum są graficy a jak wiadomo każdy grafik ma swoją wizję/ koncepcję, oraz brak ambicji teraz 3d to głównie tylko hobby u mnie). Druga rzecz to jest praca a'la emotka do komunikatora więc chyba nie ma po co tego wrzucać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi