Sfix1 Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 sTrZaŁkaa~!mam mały problem który mnie denerwuje na dłuższą mete, mianowicie problem wygląda tak...Ja przeważnie operuje jednym oknem widokowym lecz mam skórty do front,back,right,left,top itp...ale gdy przełącze okno widokowe na któreeś z nich i przekręce to okno widokowe to przechodzi mi do orthographic lub "USER" i często źle mi sie obraca postać a CHCIAŁBYM ŻEBY OD RAZU WSKAKIWAŁO MI NA PERSPECTIWE tak wogóle mógłbym sie pozbyć tego shitu othographic a nie wiem jak... chyba wytłumaczyłem jasno? Prometeusza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 domyślnie - literka "p" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 Teoretycznie to niemożliwe jest pozbycie się tego hmm... "shitu" jakim jest user wiev i wejście w perspective. Głównie z racji tego, że pracując w Top czy Left tak naprawdę pracujesz w orthogonal view. Siła faktu przekręcenie widoku to tylko zmiana kąta patrzenia bez właściwości perspektywicznych w kamerze. A za nazywanie tak wątku należy się user warning. chcesz się czegoś pozbyć? To wyrzuć do kubełka. Pełne i sensowne tytuły proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 jezeli obrociles np top przez przypadek mozesz uzyc skrotu shift+z wtedy to takie undo widoku dzieki ktoremu wrocisz do top :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sfix1 Napisano 13 Listopad 2008 Autor Share Napisano 13 Listopad 2008 No czyli sie nie da;/ sory Tweety ...już sie pozbyłem tak właśnie robie że automatycznie włączam P albo powrót do poprzedniego widoku mam skrót ` ok dzięki i sory pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi