Napisano 13 Listopad 200816 l sTrZaŁkaa~!mam mały problem który mnie denerwuje na dłuższą mete, mianowicie problem wygląda tak...Ja przeważnie operuje jednym oknem widokowym lecz mam skórty do front,back,right,left,top itp...ale gdy przełącze okno widokowe na któreeś z nich i przekręce to okno widokowe to przechodzi mi do orthographic lub "USER" i często źle mi sie obraca postać a CHCIAŁBYM ŻEBY OD RAZU WSKAKIWAŁO MI NA PERSPECTIWE tak wogóle mógłbym sie pozbyć tego shitu othographic a nie wiem jak... chyba wytłumaczyłem jasno? Prometeusza!
Napisano 13 Listopad 200816 l Teoretycznie to niemożliwe jest pozbycie się tego hmm... "shitu" jakim jest user wiev i wejście w perspective. Głównie z racji tego, że pracując w Top czy Left tak naprawdę pracujesz w orthogonal view. Siła faktu przekręcenie widoku to tylko zmiana kąta patrzenia bez właściwości perspektywicznych w kamerze. A za nazywanie tak wątku należy się user warning. chcesz się czegoś pozbyć? To wyrzuć do kubełka. Pełne i sensowne tytuły proszę!
Napisano 13 Listopad 200816 l jezeli obrociles np top przez przypadek mozesz uzyc skrotu shift+z wtedy to takie undo widoku dzieki ktoremu wrocisz do top :)
Napisano 13 Listopad 200816 l Autor No czyli sie nie da;/ sory Tweety ...już sie pozbyłem tak właśnie robie że automatycznie włączam P albo powrót do poprzedniego widoku mam skrót ` ok dzięki i sory pzdr