Napisano 16 Listopad 200816 l Budyneczek, bez światłą, zagospodarowania itp...jak ogólnie?...;] Z góry przepraszam za napisy, zapomniałem usunąć...;] Edytowane 18 Listopad 200816 l przez vinc
Napisano 16 Listopad 200816 l Witaj, brakuje mi otoczenia; w szybach się nic (ciekawego) nie odbija ani nie widać wnętrza :( Wiesz o tym, więc wart to zmienić. Ten szary prostopadłościan z lewej na drugim renderze to co przedstawia? Jeśli chodzi o sam render to zmniejsz szum.
Napisano 16 Listopad 200816 l - za duży szum (rozumiem ze to przez wersję wstępną) - za słabe ustawienia GI (zobacz na czarne plamy pod żaluzjami na elewacji ) - tak jak adam_m pisze, za szybami powinno być coś widać (choćby żaluzje, czy cokolwiek - brakuje głębi) - za duży kontrast (i za ciemno ogólnie) przez co drewno wygląda miejscami na całkiem czarne. ale ogólnie źle nie jest :)
Napisano 16 Listopad 200816 l To samo co poprzednicy i brakuje mi jeszcze trochę perspektywy trójzbiegowej. Przy takiej wysokości budynku i ustawieniu punktu obserwacyjnego, brak 3 zbiegu wygląda nienaturalnie.
Napisano 18 Listopad 200816 l Autor i dalej... z zielenia to wiem, przesadzilem, pokasuje troche...;]
Napisano 18 Listopad 200816 l Pozwolisz ze tym razem skoncentruje sie na negatywach ;) strasznie duzy kontrast... no i kolor lisci nie ten. kip it ap!