Napisano 19 Listopad 200816 l Witam. Taki sobie stół. http://img81.imageshack.us/my.php?image=a1ip8.jpg Krytyka mile widziana. Pozdrawiam
Napisano 19 Listopad 200816 l Taki sobie stół. Pozdrawiam Ja tam widzę taki sobie "pół" stół:) I dwa całe krzesła :)
Napisano 20 Listopad 200816 l Autor Czołem. Dzięki za opinie. Sorry za te znaki wodne ale było przygotowywane pod wysyłkę. Jeśli to bardzo razi to podmienię. Pozdrawiam
Napisano 27 Listopad 200816 l Autor Dzięki za pozytywne opinie. Mam małe pytanko czy zna ktoś może stronkę z teksturami opakowań tak jak na wizce np mleka "Łaciatego", piwa, herbat, masła, pampersów i co kto woli. Całe tekstury opakowania. Zależy mi na dobrej jakości/rozdzielczości. Tylko proszę nie sugerować "...google.pl". Tą zrobiłem na zasadzie, aparat do ręki i ..... ;P Z góry dziękuję. Pozdrawiam
Napisano 27 Listopad 200816 l bardzo fajne - tak wniskuje z komentow innych bo cos mi sie nie che wyswietlic:)
Napisano 27 Listopad 200816 l Abberacja rzeczywiście trochę psuje, ogólne wrażenie takiej czystości, ładne :)