RyS131 Napisano 20 Listopad 2008 Napisano 20 Listopad 2008 (edytowane) Witam dopiero zacząłem przygodę z grafiką w 3d w programie Blender. Są to moje pierwsze prace i chciałbym że by ktoś je ocenił. Może to nie jest najlepsze ale proszę o zrozumienie ja dopiero zaczynam. Edytowane 5 Styczeń 2009 przez RyS131
hcpiter Napisano 21 Listopad 2008 Napisano 21 Listopad 2008 Proponuje zalozyc sobie W.I.P`a i tam dodawac swoje modele bo zakladanie nowego tematu w galeri 3d jako poczatkujacy jest nie najlepszym pomyslem tymabrdziej ze jakos twoich renderow jest slaba a wipie zawsze mozna sie czegos ciekawgo dowiedziec i podszkolic.
piksar Napisano 21 Listopad 2008 Napisano 21 Listopad 2008 Przeniosłem do WIP - praca jest nie skończona i niedopracowana Proszę również o zapoznanie z regulaminem i poprawienie tytułu
floo Napisano 21 Listopad 2008 Napisano 21 Listopad 2008 Witam na forum! Proponuje dopracować mocno sam model, więcej szczegółów, bardziej skomplikowana komoda... zapodać UV i texturkę, po czym pracować nad renderem... osobiście do Blendera polecam Kerkythea(zewnętrzny render) lub Yafray... Powodzenia!
RyS131 Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 na razie tak to wygląda nie wiem może coś na komodzie postawic
indian Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 1.dodaj jakieś detale tylu nóżka czy coś takiego, no i jakieś materiały bo te mnie zbytnio nie przekonują powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi