Napisano 20 Listopad 200816 l Witam dopiero zacząłem przygodę z grafiką w 3d w programie Blender. Są to moje pierwsze prace i chciałbym że by ktoś je ocenił. Może to nie jest najlepsze ale proszę o zrozumienie ja dopiero zaczynam. Edytowane 5 Styczeń 200916 l przez RyS131
Napisano 21 Listopad 200816 l Proponuje zalozyc sobie W.I.P`a i tam dodawac swoje modele bo zakladanie nowego tematu w galeri 3d jako poczatkujacy jest nie najlepszym pomyslem tymabrdziej ze jakos twoich renderow jest slaba a wipie zawsze mozna sie czegos ciekawgo dowiedziec i podszkolic.
Napisano 21 Listopad 200816 l Przeniosłem do WIP - praca jest nie skończona i niedopracowana Proszę również o zapoznanie z regulaminem i poprawienie tytułu
Napisano 21 Listopad 200816 l Witam na forum! Proponuje dopracować mocno sam model, więcej szczegółów, bardziej skomplikowana komoda... zapodać UV i texturkę, po czym pracować nad renderem... osobiście do Blendera polecam Kerkythea(zewnętrzny render) lub Yafray... Powodzenia!
Napisano 22 Listopad 200816 l 1.dodaj jakieś detale tylu nóżka czy coś takiego, no i jakieś materiały bo te mnie zbytnio nie przekonują powodzenia