Lubus Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 (edytowane) Ok zabrałem się za pierwszą w swoim życiu wizualizację...Proszę o pomoc...Chcę osiągnąć w miarę realistyczny efekt , proszę o pomoc z oświetleniem , materiałami PS. Jeszcze parę modeli dojdzie :) Edytowane 30 Grudzień 2008 przez Lubus
tob01 Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 troche dziwnie ustawione to oparcie od fotela/krzesla
Lubus Napisano 25 Listopad 2008 Autor Napisano 25 Listopad 2008 No niestety taki mam niedorobiony fotel :P Zmusza mnie do garbienia się :D Niech mi ktoś powie dlaczego mam światło za kanapą :D
09121986 Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 fotel uhh lipa kup nowy bo bedziesz garbaty na starosc :) zmien teksture kompa bo wogole nie widac detalu , textura fotela i podlogi za bardzo sie blyszczy i ta narzuta na kanapie hmmmm wyglada jak latekso-podobna ... i co to w tym oknie widac ?? a swiatlo za kanapa hmmm nie wiem o co chodzi ..... Ale mnie mozesz nie sluchac ja sie nie znam ale to widac na pierwszy rzut oka .... Ps. ciezko tu z pomoca na forum :P hehe ale ostra krytyke dostaniesz zawsze (moze zmotywuje ) :) Pozdrawiam
lukasz3d Napisano 26 Listopad 2008 Napisano 26 Listopad 2008 wydaje mi sie ze masz jakis blad w modelu dokladniej dziurei wlazi swiatelko z zewnatrz
Eden-3d Napisano 26 Listopad 2008 Napisano 26 Listopad 2008 Popracuj ostro nad modelami ,oswietleniem i renderem bendziesz sie martwil na koncu.Nie wiadomo jak dobrze bys to oswietlil i wyrenderowal jak modele beda slabe to nie bendzie dobrego efektu ,pozdro
tob01 Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 myśle, że masz nie połączoną podłoge ze ścianą tam za kanapą
Lubus Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Napisano 30 Grudzień 2008 Ok...Wrzucam obecną "Fazę" pokoju...powiedzcie co poprawić, Poniosła mnie troszkę fantazja bo mój pokój na szczęście nie ma takiej kolorystyki i takich zasłon :D
indian Napisano 30 Grudzień 2008 Napisano 30 Grudzień 2008 bardzo fajnie wygląda , tylko przez to światło detal "ucieka", no i strasznie dziwne tło za oknem sobie wybrałeś, choć pokój w przestworzach, fajny pomysł
adam_m Napisano 31 Grudzień 2008 Napisano 31 Grudzień 2008 Nie wiem czy w takich kontrastach dałbyś radę długo wysiedzieć. Zmień ustawienie kamery, zeby zlikwidować niekorzystny widok za oknem.
J|L Napisano 31 Grudzień 2008 Napisano 31 Grudzień 2008 widze ze mamy takie same grzejniki w pokojach :] momentami tu czy tam troche zniarniscie no i te nowe kolory... czemu tak czerwono ? :] ale ogolnie calkiem niezle powodzenia w dalszej produkcji pozdro
Eden-3d Napisano 31 Grudzień 2008 Napisano 31 Grudzień 2008 popracuj jeszcze nad zaslonami takie troche plaskie sie wydaja
Rekomendowane odpowiedzi