Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ok zabrałem się za pierwszą w swoim życiu wizualizację...Proszę o pomoc...Chcę osiągnąć w miarę realistyczny efekt , proszę o pomoc z oświetleniem , materiałami

PS. Jeszcze parę modeli dojdzie :)

23313ss7.jpgwizkauz2.jpg

Edytowane przez Lubus

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

No niestety taki mam niedorobiony fotel :P Zmusza mnie do garbienia się :D Niech mi ktoś powie dlaczego mam światło za kanapą :D

Napisano

fotel uhh lipa kup nowy bo bedziesz garbaty na starosc :) zmien teksture kompa bo wogole nie widac detalu , textura fotela i podlogi za bardzo sie blyszczy i ta narzuta na kanapie hmmmm wyglada jak latekso-podobna ... i co to w tym oknie widac ??

a swiatlo za kanapa hmmm nie wiem o co chodzi .....

Ale mnie mozesz nie sluchac ja sie nie znam ale to widac na pierwszy rzut oka ....

Ps. ciezko tu z pomoca na forum :P hehe ale ostra krytyke dostaniesz zawsze (moze zmotywuje ) :)

Pozdrawiam

Napisano

Popracuj ostro nad modelami ,oswietleniem i renderem bendziesz sie martwil na koncu.Nie wiadomo jak dobrze bys to oswietlil i wyrenderowal jak modele beda slabe to nie bendzie dobrego efektu ,pozdro

Napisano

myśle, że masz nie połączoną podłoge ze ścianą tam za kanapą

Napisano
  • Autor

Ok...Wrzucam obecną "Fazę" pokoju...powiedzcie co poprawić, Poniosła mnie troszkę fantazja bo mój pokój na szczęście nie ma takiej kolorystyki i takich zasłon :D

wizix9.th.jpg

Napisano

bardzo fajnie wygląda , tylko przez to światło detal "ucieka", no i strasznie dziwne tło za oknem sobie wybrałeś, choć pokój w przestworzach, fajny pomysł

Napisano

Nie wiem czy w takich kontrastach dałbyś radę długo wysiedzieć. Zmień ustawienie kamery, zeby zlikwidować niekorzystny widok za oknem.

Napisano

widze ze mamy takie same grzejniki w pokojach :] momentami tu czy tam troche zniarniscie no i te nowe kolory... czemu tak czerwono ? :] ale ogolnie calkiem niezle

powodzenia w dalszej produkcji

pozdro