Gość ssnejku Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 Siemka zauważyłem ze na tamten temat nikt się już nie patrzył więc założyłem nowy. A więc http://img201.imageshack.us/img201/3198/assasinaq1.jpg wydaje mi się ze taki model wystarczy i nie ma co kombinować więcej teraz teksturki i koniec Chyba że jakieś spostrzeżenia ważne:)?
Marshall Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 widze że wzorowałeś się na grze Assasins Creed? W takim razie zamiast (bodajże) środkowego palca u prawej ręki powinien być nóż :P Średnio podobają mi się buty jegomościa Oraz zrób coś z tą sakwą przy nodze bo wygląda jakby była wrośnięta w skórę. Generalnie mało szczegółu :). Ale ja się nie znam więc poczekaj na innych ;)
avant.garde Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 Hmmm, bez sensu - nie dubluj tematów. Jeżeli nikt nie patrzy na topic, to znaczy, że nie za wiele się w nim dzieje (więc może należało by zrobić jakiegoś głebszego update'a modelu/projektu). Wszystkie postępy trzymaj w jednym topic'u - inaczej to nie ma sensu. W końcu taki topic to jest środek a nie cel sam w sobie - jak coś zupdate'ujesz to wrzucasz, ludzie komentują - robisz ewentualne poprawki i update'y i wrzucasz ponownie. Bez sensu zakładać nowy temat z tym samym renderem tylko dlatego żeby pojawił się w nowych postach. Co do samego modelu to pokombinuj z tym cloth'em.
Gość ssnejku Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 Z tym się nie zgodzę nie patrzyli się w starty pewnie dlatego że był już na dole listy a co do clotha to co mam zrobić nie wiem nie mam o nim pojęcia jedynie co potrafię to pościel zroibć realistyczną dosyć ale jak ubranie zrobic to nie wiem..
hcpiter Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 byl na dole bo slabo sie spodobal poprostu a nie spadl dlatego ze byl super fajny :) A co do modelu to przedewszystkim dobre referki pomoga i siatki modeli, w necie mozna znalezc nawet siatki modelu assainsa.
Gość ssnejku Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 TO nie ma być assassin z gry tylko troche się na nim wzorowałem a to co innego to ma być złodziej i jak zrobić realistyczne ubranie?? (3DSMAX 2009) A wydawało mi się ze starsze wątki idą w dół bo nowe powstają:)?
hcpiter Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 no to sie wzorujesz na nim (i) wiec bedzie chyba pomocne, poza tym jak zrobc ubranie realistyczne ? wymodelowac :) Co do spadania watkow to chyba logiczne ze jak bedzie ciekawy model to kazdy bedzie komentowal i podbijal w gore :]
Gość ssnejku Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Ale wiesz ja nie chce żeby to był identyko że palca nie ma itp tylko trochę się wzorowałem...
Gość ssnejku Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 http://img396.imageshack.us/img396/8999/assasinnk4.jpg kolejny UP teraz już są textury typowane postaram się jeszcze coś do tego zrobić ale nie wiem jeszcze co:P
Rekomendowane odpowiedzi