Napisano 24 Listopad 200816 l Siemka zauważyłem ze na tamten temat nikt się już nie patrzył więc założyłem nowy. A więc http://img201.imageshack.us/img201/3198/assasinaq1.jpg wydaje mi się ze taki model wystarczy i nie ma co kombinować więcej teraz teksturki i koniec Chyba że jakieś spostrzeżenia ważne:)?
Napisano 24 Listopad 200816 l widze że wzorowałeś się na grze Assasins Creed? W takim razie zamiast (bodajże) środkowego palca u prawej ręki powinien być nóż :P Średnio podobają mi się buty jegomościa Oraz zrób coś z tą sakwą przy nodze bo wygląda jakby była wrośnięta w skórę. Generalnie mało szczegółu :). Ale ja się nie znam więc poczekaj na innych ;)
Napisano 24 Listopad 200816 l Hmmm, bez sensu - nie dubluj tematów. Jeżeli nikt nie patrzy na topic, to znaczy, że nie za wiele się w nim dzieje (więc może należało by zrobić jakiegoś głebszego update'a modelu/projektu). Wszystkie postępy trzymaj w jednym topic'u - inaczej to nie ma sensu. W końcu taki topic to jest środek a nie cel sam w sobie - jak coś zupdate'ujesz to wrzucasz, ludzie komentują - robisz ewentualne poprawki i update'y i wrzucasz ponownie. Bez sensu zakładać nowy temat z tym samym renderem tylko dlatego żeby pojawił się w nowych postach. Co do samego modelu to pokombinuj z tym cloth'em.
Napisano 24 Listopad 200816 l Z tym się nie zgodzę nie patrzyli się w starty pewnie dlatego że był już na dole listy a co do clotha to co mam zrobić nie wiem nie mam o nim pojęcia jedynie co potrafię to pościel zroibć realistyczną dosyć ale jak ubranie zrobic to nie wiem..
Napisano 24 Listopad 200816 l byl na dole bo slabo sie spodobal poprostu a nie spadl dlatego ze byl super fajny :) A co do modelu to przedewszystkim dobre referki pomoga i siatki modeli, w necie mozna znalezc nawet siatki modelu assainsa.
Napisano 24 Listopad 200816 l TO nie ma być assassin z gry tylko troche się na nim wzorowałem a to co innego to ma być złodziej i jak zrobić realistyczne ubranie?? (3DSMAX 2009) A wydawało mi się ze starsze wątki idą w dół bo nowe powstają:)?
Napisano 24 Listopad 200816 l no to sie wzorujesz na nim (i) wiec bedzie chyba pomocne, poza tym jak zrobc ubranie realistyczne ? wymodelowac :) Co do spadania watkow to chyba logiczne ze jak bedzie ciekawy model to kazdy bedzie komentowal i podbijal w gore :]
Napisano 25 Listopad 200816 l Ale wiesz ja nie chce żeby to był identyko że palca nie ma itp tylko trochę się wzorowałem...
Napisano 25 Listopad 200816 l http://img396.imageshack.us/img396/8999/assasinnk4.jpg kolejny UP teraz już są textury typowane postaram się jeszcze coś do tego zrobić ale nie wiem jeszcze co:P