Skocz do zawartości

Model 3D złodziej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

widze że wzorowałeś się na grze Assasins Creed?

W takim razie zamiast (bodajże) środkowego palca u prawej ręki powinien być nóż :P

Średnio podobają mi się buty jegomościa

Oraz zrób coś z tą sakwą przy nodze bo wygląda jakby była wrośnięta w skórę.

Generalnie mało szczegółu :).

Ale ja się nie znam więc poczekaj na innych ;)

Napisano

Hmmm, bez sensu - nie dubluj tematów. Jeżeli nikt nie patrzy na topic, to znaczy, że nie za wiele się w nim dzieje (więc może należało by zrobić jakiegoś głebszego update'a modelu/projektu). Wszystkie postępy trzymaj w jednym topic'u - inaczej to nie ma sensu. W końcu taki topic to jest środek a nie cel sam w sobie - jak coś zupdate'ujesz to wrzucasz, ludzie komentują - robisz ewentualne poprawki i update'y i wrzucasz ponownie. Bez sensu zakładać nowy temat z tym samym renderem tylko dlatego żeby pojawił się w nowych postach.

Co do samego modelu to pokombinuj z tym cloth'em.

Gość ssnejku
Napisano

Z tym się nie zgodzę nie patrzyli się w starty pewnie dlatego że był już na dole listy a co do clotha to co mam zrobić nie wiem nie mam o nim pojęcia jedynie co potrafię to pościel zroibć realistyczną dosyć ale jak ubranie zrobic to nie wiem..

Napisano

byl na dole bo slabo sie spodobal poprostu a nie spadl dlatego ze byl super fajny :)

A co do modelu to przedewszystkim dobre referki pomoga i siatki modeli, w necie mozna znalezc nawet siatki modelu assainsa.

Gość ssnejku
Napisano

TO nie ma być assassin z gry tylko troche się na nim wzorowałem a to co innego to ma być złodziej i jak zrobić realistyczne ubranie?? (3DSMAX 2009)

A wydawało mi się ze starsze wątki idą w dół bo nowe powstają:)?

Napisano

no to sie wzorujesz na nim (i) wiec bedzie chyba pomocne, poza tym jak zrobc ubranie realistyczne ? wymodelowac :)

Co do spadania watkow to chyba logiczne ze jak bedzie ciekawy model to kazdy bedzie komentowal i podbijal w gore :]

Gość ssnejku
Napisano

Ale wiesz ja nie chce żeby to był identyko że palca nie ma itp tylko trochę się wzorowałem...