Napisano 25 Listopad 200816 l witam wszystkich, tutaj planuje wrzucac moje "work in progress" z nowego projektu nad ktorym pracuje jak mam chwile czasu. Scena to puszka po farbie ktora ma kilka fotek kolegi ktory wyjechal z polski (z przyczyn ktorych nie chce wyjasnic bo nie o to chodzi) do okola siebie znajdujaca sie w tunelu w ktorym ma byc jego graffiti.. SICK SWC zostal zamordowany we wloszech pare lat temu i ja sie nie dawno o tym dowiedzialem, wiec chce zrobic cos w jego imieniu... sprobuje update'owac jak najczesciej i jak zawsze konstruktywne komentarze sa mile widziane.. AO shot:
Napisano 25 Listopad 200816 l Na razie niewiele widac, wiec trudno komentowac. Zacna inicjatywa. Wyrwa w tynku wyglada slabo - skoro tam jest, to powinny byc wokol niej pekniecia. Nie wiem co to za obiekt na pierwszym planie - ma dziwne proporcje - to hydrant?
Napisano 25 Listopad 200816 l Nie wiem co to za obiekt na pierwszym planie - ma dziwne proporcje - to hydrant? Scena to puszka po farbie ktora ma kilka fotek... I wszystko jasne :D