Drakula Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 No wiec tak.... mam zamiar kupic tablet i chcialbym sie dowiedzic, ktory jest lepszy. Waham sie pomiedzy Graphire 2 A5, a Pentagram XXL.. Graphire jest 50 zeta tanszy niz pentagram - co wybrac ? Tabletu potrzebyje glownie do kolorowania i rysowania plansz komiksowych.
Gotham Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 Heh gdybyś się dziwił że odpowiedzi brak to zerknij do threadu \"Tablety\" przyklejonego do góry tego działu nawet.....
mistrz3d Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 dzieki Grendel, tez chcialem zalozyc watek jaki tablet wybrac ale jak radzicie (w wiekszosci) tablet pentagrama wiec pozostaje mi go kupic:D
grendel Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 Kurcze skasowałem swojego posta bo myślałem, że nikt tu nie zajrzy... :/ Tak więc, mistrzu3d, powtórzę: do komiksów Pentagram XXL bardzo dobry - sam używam go do tego celu już od dwóch lat, tylko trzeba dbać o wymianę baterii, bo inaczej świruje.
mistrz3d Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 a ile trzyma z bateriami (ogolnie to na ile bateri jest)? thx...
grendel Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 Ja profilaktycznie zmieniam co miesiąc (jedna bateryjka), ale trzyma chyba ze dwa miesiące. Dodam, że używam tabletu bardzo intensywnie, jeśli też tak zamierzasz to radzę od razu zaopatrzyć się w dodatkowe komplety końcówek (to grosze), szczególnie jeśli masz ciężką rękę :).
Rekomendowane odpowiedzi