Napisano 1 Marzec 200421 l No wiec tak.... mam zamiar kupic tablet i chcialbym sie dowiedzic, ktory jest lepszy. Waham sie pomiedzy Graphire 2 A5, a Pentagram XXL.. Graphire jest 50 zeta tanszy niz pentagram - co wybrac ? Tabletu potrzebyje glownie do kolorowania i rysowania plansz komiksowych.
Napisano 1 Marzec 200421 l Heh gdybyś się dziwił że odpowiedzi brak to zerknij do threadu \"Tablety\" przyklejonego do góry tego działu nawet.....
Napisano 30 Maj 200519 l dzieki Grendel, tez chcialem zalozyc watek jaki tablet wybrac ale jak radzicie (w wiekszosci) tablet pentagrama wiec pozostaje mi go kupic:D
Napisano 30 Maj 200519 l Kurcze skasowałem swojego posta bo myślałem, że nikt tu nie zajrzy... :/ Tak więc, mistrzu3d, powtórzę: do komiksów Pentagram XXL bardzo dobry - sam używam go do tego celu już od dwóch lat, tylko trzeba dbać o wymianę baterii, bo inaczej świruje.
Napisano 30 Maj 200519 l Ja profilaktycznie zmieniam co miesiąc (jedna bateryjka), ale trzyma chyba ze dwa miesiące. Dodam, że używam tabletu bardzo intensywnie, jeśli też tak zamierzasz to radzę od razu zaopatrzyć się w dodatkowe komplety końcówek (to grosze), szczególnie jeśli masz ciężką rękę :).