Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu obserwuje forum i postanowilem pokazac cos wlasnej produkcji. Grafika jest cześcia intra do gry. :) Pozdrawiam i czekam na oceny i krytyke.

scene01.png

scene02.png

scene03.png

scene05.png

Edytowane przez hakky

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie pasuje mi uproszczona postać do tych przepełnionych detalem teł, które wychodzą Ci baaardzo fajnie :D Drewno wyszło świetnie :D

Napisano

muszę się zgodzić z przedmówcą.

z tego co pamiętam to Panowie od Pixara mówili że gł. postać powinna się wyróżniać, tak aby inny charakter jej nie przyćmiewał. Wyróżniać na tle innych jakością na plus... +

otoczenie jest świetne... bardzo się podobać... tak trzymać!

Napisano

tą animacje raczej do innego działu trzeba wrzucać... ale mimo wszystko, ładnie to wygląda, płynne klatki i w ogóle... nie znam się na animowaniu... ale pochwalić mogę...;-p

Napisano

Ladna ta animacja. Patent z ruchem wewnatrz komiksowych okienek bardzo atrakcyjny wg mnie. Tylko cos z rytmem nie tak, gdzies plynnosc sie gubi. Moze dlatego, ze to wersja bez dzwieku. No i druga klatka mocno nietrafiona i wybija z historii, bo mozna odniesc wrazenie, ze akcja przeniosla sie do jakiegos biura. Bo widok za oknem biurowy i wnetrze nie nawiazuje nijak do poprzedniego kadru. Mogles dac jakis zaciek na scianie ;)

No i kurde czemu ten koles jest w krawacie? Biuro jak nic!