Napisano 28 Listopad 200816 l Lbrush Joe Altera od maxa 8 w zwyż Overview LipService is a powerful multi-resolution subdivision surface sculpting and animation system built into a single 3DSMax object modifier. http://www.lbrush.com/index.htm Edytowane 28 Listopad 200816 l przez Tomek Kosiorek
Napisano 28 Listopad 200816 l Niezle, bardzo szybko chodzi. Mnie z miejsca zaskoczyla jedna uciazliwosc. Gdy chce zrobic obrot wiewportu plugin wychodzi do bryly low poly. ;/
Napisano 28 Listopad 200816 l I z klawisza i z ikonki, tak czy siak wlancza mi low tryb low poly. To ja nie wiem. Ciekawe jak u innych testujacych:)
Napisano 28 Listopad 200816 l Autor Ja muszę czekać na odpowiedź Joe Altera z pomocą bo mam problem z zainstalowaniem pod 8;) Także potestuję pewnie jutro albo później Hej! Tomek EDIT: właśnie dostałem odpowiedź, źe instaler będzie uaktualniony więc kto ma 8 niech trochę poczeka Edytowane 29 Listopad 200816 l przez Tomek Kosiorek
Napisano 4 Grudzień 200816 l Autor Więc mam już działający plugin- u mnie nie ma żadnych "zgrzytów" max 8 sp3 i kilka innych plugów. Działa super! Jeśli się komuś nie chce zainstalować poprawnie to być może jest to ( u mnie była) wina DX- trzeba przeinstalować Pozdrawiam Tomek
Napisano 7 Grudzień 200816 l Autor Traitor- testuję od wielu dni i ani razu nie przeskakoczyło na low poly. Ogólnie oceniam sytuację tak, że do moich potrzeb wystarczy i już nie muszę na Mudboxa zbierać. Dodatkowo możliwości animacyjne buziek:)