Gość Dawka Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Po pierwsze witam wszystkich po raz pierwszy na forum. Mam do oceny layout, który miał być miejscem prezentacji moich prac, jednak na razie nic z tego nie wyszło. http://img149.imageshack.us/img149/8386/13yy9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wink25 Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 witam. Widzę, że bede pierwszy ;]. Ogólnie podoba mi się projekt. Mimo, że to twój pierwszy post to widać, że grafiką na www zajmujesz się nie od dzisiaj. Masz całkiem niezły warsztat. Jest tu jednak jedna poważna wada. Niebieskie kolory strasznie walą po oczach, szczegól nie w połaczeiu z białym tłem. Ciężko jest długo przeglądać taką strone www. Stonuj troche te kolory powinno być Lepiej. Pozdrawiam i czekam na inne prace ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valisz Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Ta sama uwaga co kolega wyżej -troche za ostro, jakby ktoś miał to przeglądać powiedzmy godzine, to napewno odczułby zmęczenie oczu, projekt nie wygląda zbyt amatorsko, chyba że mały plagiacik;] ogółem okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Co mnie zraziło od razu po otwarciu, to menu, które ma mniejszą szerokość niż pozostałe niebieskie paski ;) Chociaż jak patrzę dłużej to raczej jest odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 mi się podoba. seryjnie. Torm może mieć rację z szerokością pasków ale skoro tak miało być to niech będzie. Wszystko ładnie i czytelnie. A kolory moim zdaniem są niezłe. Ostre lubie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dawka Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Dzięki za wszystkie konstruktywne uwagi. Co do kolorów być może trochę za ostre, postaram się nieco stonować. Jeśli chodzi o paski to pozostałe są dłuższe, ale one rozciągają się wraz z rozdzielczością, więc jeśli ktoś ma rozdzielczość powiedzmy 1400x wówczas strona będzie wyśrodkowana a paski będą na całej jej szerokości, tak miało być ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi