omen155mo Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 (edytowane) Witam, oceniajcie, komentujcie byle konstruktywnie :D pozdrawiam wszystkich Edytowane 29 Listopad 2008 przez omen155mo
carlosss Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 ładnie, ja bym obciął tą prawą stronę bo psuje całość
mikodelini Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 fajna podłoga. chyba rzeczywiście ta prawa strona w tym kadrze niepotrzebna . a te rolety nie są troche za mało przepuszczalne ?
tadzio Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 Hola Pedro :* Ooo, zmienilas podloge, i lepsza jest teraz :) Gitara. Co do prawej strony, to moze bym jej nie obcinal, a jedynie rozswietlil bardziej. Trzym sie i dzialaj dalej. Peace:* [omeno na omneno na... ;)]
Bonifatz Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 bardzo mi sie podoba ... fajna podloga! Gratuluje debiutu!
omen155mo Napisano 29 Listopad 2008 Autor Napisano 29 Listopad 2008 carlosss: dzięki, ale chciałem wrzucić biblioteczke. bedzie trzeba zrobić coś więcej. mikodelini: dobrze ze nie widziałeś pierwszej wersji :D, masakra tadek: _:D Bonifatz: thx, bede działał :]
mort Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 cool, ale jak Ci mówiłem - te ślimakopodobne poduszki bym trochę lżejsze zrobił :) podłoga fajna :) Salve! Mort
omen155mo Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Napisano 2 Grudzień 2008 mort: lubię pierożki :D , ale racja jakieś takie są obślizgłe za bardzo
Gość fojtek84 Napisano 2 Grudzień 2008 Napisano 2 Grudzień 2008 Przepraszam Was wszystkich, ale mnie osobiście strasznie drażni notoryczne wrzucanie bump'ów (wszyscy dobrze wiemy, że jest taka funkcja) na podłogę, bo w rzeczywistości, a do tego wszyscy staramy się zbliżyć, podłoga jest gładka. Budząc się w pokoju z takim widokiem nie chciałbym uważać na to, żeby nie wbić sobie drzazgi w stopę. Dziękuję.
Neiraa Napisano 3 Grudzień 2008 Napisano 3 Grudzień 2008 Eeee...no teraz to ja rozumien, na Digarcie mi nie wczytało nowej podłogi i pokazywało stary obrazek, a ja szukałam różnic, hehe..o_O ale ta nowa tez nie do końjca mi gra z tym wnetrzem: tu picuś a podłoga jak na starym strychu (sęki!) no i poduszki fuujj! ale dzialaj dalej, jest fajnie :D
jarross Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 Zgadzam się co do podłogi. Naprawdę niewiele ma widoczne podziały, zdecydowana większość jest całkiem gładka.
Rekomendowane odpowiedzi