Napisano 29 Listopad 200816 l Witam, oceniajcie, komentujcie byle konstruktywnie :D pozdrawiam wszystkich Edytowane 29 Listopad 200816 l przez omen155mo
Napisano 29 Listopad 200816 l fajna podłoga. chyba rzeczywiście ta prawa strona w tym kadrze niepotrzebna . a te rolety nie są troche za mało przepuszczalne ?
Napisano 29 Listopad 200816 l Hola Pedro :* Ooo, zmienilas podloge, i lepsza jest teraz :) Gitara. Co do prawej strony, to moze bym jej nie obcinal, a jedynie rozswietlil bardziej. Trzym sie i dzialaj dalej. Peace:* [omeno na omneno na... ;)]
Napisano 29 Listopad 200816 l Autor carlosss: dzięki, ale chciałem wrzucić biblioteczke. bedzie trzeba zrobić coś więcej. mikodelini: dobrze ze nie widziałeś pierwszej wersji :D, masakra tadek: _:D Bonifatz: thx, bede działał :]
Napisano 30 Listopad 200816 l cool, ale jak Ci mówiłem - te ślimakopodobne poduszki bym trochę lżejsze zrobił :) podłoga fajna :) Salve! Mort
Napisano 2 Grudzień 200816 l Autor mort: lubię pierożki :D , ale racja jakieś takie są obślizgłe za bardzo
Napisano 2 Grudzień 200816 l Przepraszam Was wszystkich, ale mnie osobiście strasznie drażni notoryczne wrzucanie bump'ów (wszyscy dobrze wiemy, że jest taka funkcja) na podłogę, bo w rzeczywistości, a do tego wszyscy staramy się zbliżyć, podłoga jest gładka. Budząc się w pokoju z takim widokiem nie chciałbym uważać na to, żeby nie wbić sobie drzazgi w stopę. Dziękuję.
Napisano 3 Grudzień 200816 l Eeee...no teraz to ja rozumien, na Digarcie mi nie wczytało nowej podłogi i pokazywało stary obrazek, a ja szukałam różnic, hehe..o_O ale ta nowa tez nie do końjca mi gra z tym wnetrzem: tu picuś a podłoga jak na starym strychu (sęki!) no i poduszki fuujj! ale dzialaj dalej, jest fajnie :D
Napisano 4 Grudzień 200816 l Zgadzam się co do podłogi. Naprawdę niewiele ma widoczne podziały, zdecydowana większość jest całkiem gładka.