Napisano 1 Marzec 200421 l Co tu dużo pisać. Będę się brał za motocykl marki Aprilia Poniżej przedstawiam wam kilka zdjęć tego motocykla a za jakiś czas powinien pojawi się pierwszy render :) Dla zainteresowanych : http://www.aprilia.com/models03/road/eng/modello_techinfo.phtml?id=54
Napisano 1 Marzec 200421 l hoohoh :) no no no niezle czekam na updaty z niecierpliowscia , juz dawno nie widzialem motorka na wipie :)
Napisano 1 Marzec 200421 l Autor no i ostatni obrazek :) pozniej juz tylko renderki (no chyba ze jeszcze chcecie) :)
Napisano 1 Marzec 200421 l Powodzenia sam robiłem motor i skończyłem na feldze i układzie wydechowym :) jest troche zabawy ze szczegułami :) ale kiedyś w wolnej chwili go dokończe
Napisano 1 Marzec 200421 l Ooooo Motor. Od kąd tu jestem nikt nie robił motoru i z chęcią będe tutaj przychodził żeby zobaczyć jak idzie robota. :)
Napisano 2 Marzec 200421 l aaaaaaaaaa, moooooootoooooooorrrrrrrr !!!!!!!!!! wreszcie :D będe tu zaglądał co 5 minut :D początek bardzo dobry, mam nadzieję, że się nie zniechęcisz i go dokończysz :) z niecierpliwością czekam na updaty !! :D:D:D trzymaj się [piwo]
Napisano 2 Marzec 200421 l no!! W koncu motor - jakas odmiana, Chcialem zrobic kiedys motor ale jkos sie nie zabralem za to :P No to zycze powodzenia!! Pierwszy render chyba spoko, tylko troche malo widac
Napisano 2 Marzec 200421 l fajnie ja tez lubie motocykle szukalem planow hondy gold wing ale nieznalazlem :( czy ty go robisz z blue printow czy ze zdiec ?? pozdr
Napisano 2 Marzec 200421 l No wreści ktoś robi [moje ukochane] ścigacze ;D narazie zbiornik i siedzenie wporzo... pracuj dalej... życze cierpliwości.. PoZdR
Napisano 2 Marzec 200421 l Autor Dzieki wszystki za opinie ( napewno go skoncze ! :) ) W nastepnych up... postaram sie dawac rendery w ktorych wiecej widac :) Lopss > Motorek robie ze zdjec , a dobrych zdjec hondy nie widzialem (nie lubie tej marki :P )
Napisano 2 Marzec 200421 l Yamakasi, jak możesz to pokaż siateczkę low-poly :) pozdrawiam [piwo] P.S. Lopss, nie napisałeś o jaki model Hondy Goldwing ci chodzi, ale znalazłem coś takiego :) http://members.lycos.co.uk/loozacks/goldwing.gif
Napisano 3 Marzec 200421 l No podoba mi sie ten pomysł z motocyklem bo nie jest to samochód :P których jest tu cała masa Pracuj dalej i zaszokuj innych tym modelem :P[lol2]
Napisano 3 Marzec 200421 l Jestem tu od niedawna i na razie nie widziałem żadnego motocykla [lol2]. NIc do zastrzenia ;).Pracuj dalej bo dobrze ci idzie i przesyłaj renderki :D pozdro [piwo]
Napisano 3 Marzec 200421 l Też myślałem o motorze i za jakiś czas pewnie sie zabiore ale raczej za WSKe :D
Napisano 4 Marzec 200421 l Autor pracowalem troche na skrzyneczka , jesli chodz o te niedorubki w okolo tylniej lampy to chyba mi sie jakies ponkty polonczyly (spieszylem sie) :) :
Napisano 4 Marzec 200421 l jak patrzę na tą siatkę to się trochę gubię :D ale nie da się ukryć, że modelowanie motocykla to wyższa szkoła jazdy :) trzymam kciuki i dzięki za siateczkę :) pozdrawiam [piwo]
Napisano 4 Marzec 200421 l Autor Danie siateczki to moja powinnosc ;P :D To nie jest to cos tylko lampa ( chodz czasem tez mam wontpliwosci ) :)