jacenty Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 (edytowane) http://img219.imageshack.us/img219/1213/kolo11bw2.jpg tutaj mam glowke do ktorej bede chcial zrobic wlosy na paskach fejsow na alfie.mam pytanie czy da sie gdzies w atrybutach wyalczyc cienie tylko na tych paskach a zeby reszta cieni pozostala bez zmian jak na screenie? Edytowane 4 Grudzień 2008 przez jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 Zakladka Shape tych włosów, renderstats i odznacz Cast shadows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2008 cholera nie moge tego znales uzywam mayi 2009 mozesz daj jakies blizsze namiary moze cos mam nie wlaczone. Aha jestes pewien ze w viporcie tez wylacza sie cienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 (edytowane) tak sprawdzalem działa, zaznacz wlosy i wejdź w attribute edytor i tam druga zakladka, to jest Shape node czy jakos tak to zie nazywa :) no i tak menu render stats Edytowane 4 Grudzień 2008 przez wizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2008 dziala tylko ze ta opcje mam w mayi 7 natowmiast nie moge jej znales w mayi 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 Troche dziwne, bo w Majce 2009 ta opcja jest dokladnie w tym samym miejscu. Musisz miec zaznaczony obiekt. Wlaczasz Attribute editor (Ctrl+a), zakladka z nazwa obiektu i przyrostkiem Shape1/Render Stats. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2008 kurde nie pierszy raz mi sie zdarza ze jakis opcji nie mam cos mi sie kurcze system kszani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi