Nowi Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Zobacz sam... http://iandallas.com/games/swan/ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 ...lubić :D czekać :D dziekować :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 rewelacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Piekna sprawa. Warto odpalic ta wersje avi (hi-res). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 ten poziom z czarnym tłem zaskakujący ;] super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 O kurcze, ale fajny bajerek. Warto poczekać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_walczak Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 (edytowane) Jak dla mnie to srednie :pp Edytowane 3 Styczeń 2009 przez lukasz_walczak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 27 Listopad 2012 Autor Share Napisano 27 Listopad 2012 No niby już jest nie mam PS3 ale może ktoś przypadkowo na to trafił i pochwali się wrażeniami www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Listopad 2012 Share Napisano 27 Listopad 2012 mighty mickey robił wieksze wrazenie ale nie ukrywam, ze siedze i sie gapie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi