Kurhan Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Witam! Niniejszy post jest pierwszym moim na tym forum. Poniżej zamieszczam moją pierwszą samodzielnie wykonaną prace. Proszę o szczerą opinię. Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biszkopte Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 czesc! no jak na pierwszy raz to ok:) low poly :) dorob jeszcze sprzet jakies boltery + inne bajery....nie wiem czy lampy zbyt kanciate..troche draznia dobra wyjsciowa pozycja do wprowadzania wiecej detali powodzenia!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tutomash Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 witam na forum no jak na pierwszą pracę to gratuluję, bardzo fajna, pokaż proszę siatkę, model sam wymyśliłeś czy z jakiegoś blueprintu korzystałeś?? mam nadzieję, że nie poprzestaniesz na samym modelu, a pojawi się jakaś ciekawa scena powodzenia z pracą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurhan Posted December 10, 2008 Author Share Posted December 10, 2008 Witam Dziękuję za komentarze. Bazowałem swoją pracę na modelu z Warhammera 40K o nazwie "Dark Angels Command Rhino". Siatka wygląda następująco: Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek_CG Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 calkiem fajnie wyglada, jak jescze dojdzie troche detalu to bedzie jescze lepiej, to bedzie jakas scena czy sam model ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Witam na forum i gratuluję, bo jak na pierwszy raz to całkiem spoko. Tak jak poprzednicy - dołóż jeszcze trochę detalu a będzie super. No i czekam na tekstury. Pozdrawiam, goran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts