Napisano 8 Grudzień 200816 l Witam! Niniejszy post jest pierwszym moim na tym forum. Poniżej zamieszczam moją pierwszą samodzielnie wykonaną prace. Proszę o szczerą opinię. Dziękuję.
Napisano 8 Grudzień 200816 l czesc! no jak na pierwszy raz to ok:) low poly :) dorob jeszcze sprzet jakies boltery + inne bajery....nie wiem czy lampy zbyt kanciate..troche draznia dobra wyjsciowa pozycja do wprowadzania wiecej detali powodzenia!:)
Napisano 8 Grudzień 200816 l witam na forum no jak na pierwszą pracę to gratuluję, bardzo fajna, pokaż proszę siatkę, model sam wymyśliłeś czy z jakiegoś blueprintu korzystałeś?? mam nadzieję, że nie poprzestaniesz na samym modelu, a pojawi się jakaś ciekawa scena powodzenia z pracą
Napisano 10 Grudzień 200816 l Witam Dziękuję za komentarze. Bazowałem swoją pracę na modelu z Warhammera 40K o nazwie "Dark Angels Command Rhino". Siatka wygląda następująco: Pozdrawiam.
Napisano 10 Grudzień 200816 l calkiem fajnie wyglada, jak jescze dojdzie troche detalu to bedzie jescze lepiej, to bedzie jakas scena czy sam model ?
Napisano 11 Grudzień 200816 l Witam na forum i gratuluję, bo jak na pierwszy raz to całkiem spoko. Tak jak poprzednicy - dołóż jeszcze trochę detalu a będzie super. No i czekam na tekstury. Pozdrawiam, goran.