pomier Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 (edytowane) Witam wszystkich 3d maniaków, mało tu coś umieszczam ale chciałbym pokazć moj nowy projekt nad którym obecnie pracuje. Pozdrawiam wszystkich. PS. własnie dodałem renderek taki w 95% ukończony jeszce tylko kilka drobiazgów i malowanie ścian. dla maniaków którzy chcą zobaczyc szczegół wrzucam linka do BIG renderu rozdziałka 7021 x 4966 pixeli http://www.artdd.eu/projekty/forum/wsd.jpg Edytowane 11 Grudzień 2008 przez pomier
Sebastian Ozga Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 Początek bardzo ładny, czekam na więcej. Wybrałeś akurat ten budynek dlatego, że Ci się podoba, czy "z powołania"? :)
pomier Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Napisano 10 Grudzień 2008 hehehe, nie nie spowołania, ja robie te wizualki dla jednej z firm dla których wykonuje te prace potem będzie wizualka oświetlenia nocnego.
tutomash Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 widzę, że kolejny budynek z Płocka, niedługo poznamy prawie wszystkie ciekawsze budynki z tego miasta. Fajny model, mam nadzieje, że uda ci się skończyć, zwłaszcza, że na forum już kilka wątków umieściłeś, czyżby jakiś wysyp zleceń, też tak chciałbym, powodzenia
pomier Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Napisano 10 Grudzień 2008 a jaki był jeszcze budynek z Płocka na forum??
adam_m Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 Ładnie się prezentuje model, proszę o siateczkę i kilka zbliżeń na detal. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi