fone Napisano 12 Grudzień 2008 Napisano 12 Grudzień 2008 (edytowane) Moja pierwsza wizka tutaj: Poprawiłem posta mysle ze jest juz ok :) taka kuchnia wzorowana na ikea. http://3.bp.blogspot.com/_8pXW67i2QVk/SUE_HYwS8kI/AAAAAAAAADc/L9bDNif0N3Q/s1600-h/digart.jpg Edytowane 12 Grudzień 2008 przez fone
J|L Napisano 12 Grudzień 2008 Napisano 12 Grudzień 2008 witam ladne renderki swiatlo wyglada calkiem w deche.. tylko trosazek te rozmycie przeszkadza ale to tylko moja opinia pozdro J|L
Ufol Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 gdyby to odemnie zależało to urozmaiciłbym kolorystyke, za dużo bieli. umywalka dziwnie wystaje, zazwyczaj w kuchniach to są równo z blate, ale jak tak było na referce to się nie kłócę... co ci "dizajnerzy" nie powymyślają... piekarnik trochę płaski, okap odstaje od ściany - wygląda jakby lewitował bo cień jest odsunięty. ręcznik z prawej wisi niewiadomo na czym. No i ten okap jeszcze nieciekawie wygląda z tą blachą naokoło, sam też lubie ten model, ale zawsze widzę go ze szkłem naokoło a nie chromem. Może jakieś kafle na ścianie koło blatu? Cała reszta nawet dobra. Wszystko modelowałeś sam? Bo wydaje mi się że parę archmodeli widzę. Światło dość ładne, sam ustawiłbym je trochę inaczej ale tak też dobrze. To rozmycie to trochę nienajlepszy pomysł, a przynajmniej nie do takich ujęć. Pod względom oświetlenia i renderu to najbardziej mi się trzeci obrazek podoba (pomijając przesunięty cień). Tyle z mojej strony, nie jest źle. pozdr.
fone Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Napisano 17 Grudzień 2008 - tak jest pare archmodeli - co do zlewu, taki byl na zdjeciu na ktorym sie wzorowalem - kafle na sciane, myslalem nad tym, ale w koncu odpuscilem :) dzieki
Rekomendowane odpowiedzi