Napisano 3 Lipiec 200420 l Wysłane przez Pussik Ps: Taka ciekawostka, Jeremi z TOP GEAR, sprzedał swoje F355 i kupił właście Merca AMG. :] W ostatnim odcinku go testował. :) Jadąc 30km/h ;P [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > Pussik] No ale pozniej przycisnal:D No i Stig mu go zabral zeby sprawdzic Hyhyhy
Napisano 3 Lipiec 200420 l Autor dobra siateczka bedzie jutro ;d obiecuje ;) Kryhas takie wyciecie jest w oryginale wiec.. ;d tam jeszcze jest kawalek takiej jakby listwy nie wiem jak to nazwac miedzy ruarmi ;d i nawet ladnie to wyglada. tu macie referki. http://speedycars.net/wallpaper/mb_sl.html
Napisano 3 Lipiec 200420 l Ładne materiały. Model ma kilka błędów, ale mi osobiście się rzuciły w oczy tylko te \"obłe\" linie na dachu i niektóre kanciastości. Ps. W życiu bym ferrari nie sprzedał dla mercedesa. Angole mają chyba świra na punkcie niemieckich samochodów typu bmw czy merc. Dobrze że chociaż Clarkson tego forda gt40 zamówił bo stracił dużo w moich oczach ;).
Napisano 3 Lipiec 200420 l Angole mają świra na punkcie Aston Martin. :) Ferrari F355 jest w uncool. :| HAHAHA :) Jak dla mnie tne Merc troszke za cięzki, Ferrari jest w sam ra,z a Lotus Elise za lekki. :) Ta stronka z referkami mi nie włazi. Chce język instalowac, klikam nie i dupcia. ;P
Napisano 4 Lipiec 200420 l Autor prosze, oto siatka ;) wiem ze nie jest nadzwyczajna, ale.. [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > CyFix] [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > CyFix]
Napisano 4 Lipiec 200420 l ja też nie widze siatki a co do modelu to proponuje zrobienie jeszcze klamki :] pozdro romet
Napisano 4 Lipiec 200420 l A co komu przeszkadzają pięciokąty skoro nie krzywią karoserii? Ps.Pięciokąty lepsze niż trójkąty:)
Napisano 4 Lipiec 200420 l Autor hm z nudow nalozylem mapke hdri ;) dzis poprawilem jeszcze ten tyl i swiatla :) render
Napisano 9 Lipiec 200420 l Mysle ze nie ma sie do czego przyczepic bo wszystko jest w jak najleprzym porzadku ! A jakiegos kanta na luku nie ma co sie czepiac bo nie ma po co ! No jednego sie czepie : za bardzo nim chyba szalales bo mu cale podwozie urwales :P Modelik swietny renderek tez porzadny ale , no wlasnie jest male ale ! Mercedesy sa brzydkie ( I nie maja DUSZY ) no ale jak ktos kiedys powiedzial o gustach sie nie rozmawia ! ( tylko nie wypominac ortografi prosze :) )
Napisano 9 Lipiec 200420 l Autor alez nie! mercedesy sa piekne :) jak dla mnie oczywiscie :) ja je poprostu uwielbiam :D
Napisano 9 Lipiec 200420 l Wlasnie CyFix ile ludzi tyle gustow i trza to uszanowac :) Nie wiem moze mam uraz do szwabow ! A co do samochodow to nie ma jak dobry stary amerykanski krazownik :) np : mustang fastback gt z 67,68,69,69r juz w puzniejszych latach sie skaszanily !
Napisano 20 Sierpień 200420 l Autor witam :) strasznie sie ostatnio lenie ale ostatnio poprawilem ten przod i mysle ze wkoncu wyglada tak jak powinien. musze jeszcze zrobic reflektory jakos porzadnie, zreszta sami zobaczcie
Napisano 20 Sierpień 200420 l oczywiscie pierwsze to kawal niczego za tylnym kolem :) az asfalt mozna zobaczyc .... pozatym troche HDRI za czarne jezeli co daj cos jasniejszego zeby mozna calą maske zobaczyc .... Reflektory bys włączyl ... ;) jakis Glow chociaz błękitny ... z flarą .. hmm ... no poza tym fajnie .....