Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
Wysłane przez Pussik

Ps: Taka ciekawostka, Jeremi z TOP GEAR, sprzedał swoje F355 i kupił właście Merca AMG. :] W ostatnim odcinku go testował. :) Jadąc 30km/h ;P

[Wyedytowany dnia 2-7-2004 > Pussik]

No ale pozniej przycisnal:D

No i Stig mu go zabral zeby sprawdzic Hyhyhy

• Odpowiedzi 70
  • Wyświetleń 5,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ładne materiały. Model ma kilka błędów, ale mi osobiście się rzuciły w oczy tylko te \"obłe\" linie na dachu i niektóre kanciastości.

Ps. W życiu bym ferrari nie sprzedał dla mercedesa. Angole mają chyba świra na punkcie niemieckich samochodów typu bmw czy merc. Dobrze że chociaż Clarkson tego forda gt40 zamówił bo stracił dużo w moich oczach ;).

Napisano

Angole mają świra na punkcie Aston Martin. :)

Ferrari F355 jest w uncool. :| HAHAHA :)

Jak dla mnie tne Merc troszke za cięzki, Ferrari jest w sam ra,z a Lotus Elise za lekki. :)

Ta stronka z referkami mi nie włazi. Chce język instalowac, klikam nie i dupcia. ;P

Napisano
  • Autor

prosze, oto siatka ;) wiem ze nie jest nadzwyczajna, ale..

[Wyedytowany dnia 4-7-2004 > CyFix]

[Wyedytowany dnia 4-7-2004 > CyFix]

Napisano

Ani widu, ani słychu - nie ma jej.. :P

Napisano

ja też nie widze siatki

a co do modelu to proponuje zrobienie jeszcze klamki :]

pozdro romet

Napisano

A co komu przeszkadzają pięciokąty skoro nie krzywią karoserii?

Ps.Pięciokąty lepsze niż trójkąty:)

Napisano
  • Autor

hm z nudow nalozylem mapke hdri ;) dzis poprawilem jeszcze ten tyl i swiatla :)

render

Napisano

Mysle ze nie ma sie do czego przyczepic bo wszystko jest w jak najleprzym porzadku ! A jakiegos kanta na luku nie ma co sie czepiac bo nie ma po co ! No jednego sie czepie : za bardzo nim chyba szalales bo mu cale podwozie urwales :P Modelik swietny renderek tez porzadny ale , no wlasnie jest male ale ! Mercedesy sa brzydkie ( I nie maja DUSZY ) no ale jak ktos kiedys powiedzial o gustach sie nie rozmawia ! ( tylko nie wypominac ortografi prosze :) )

Napisano
  • Autor

alez nie! mercedesy sa piekne :) jak dla mnie oczywiscie :) ja je poprostu uwielbiam :D

Napisano

Wlasnie CyFix ile ludzi tyle gustow i trza to uszanowac :) Nie wiem moze mam uraz do szwabow ! A co do samochodow to nie ma jak dobry stary amerykanski krazownik :) np : mustang fastback gt z 67,68,69,69r juz w puzniejszych latach sie skaszanily !

Napisano
  • Autor

witam :) strasznie sie ostatnio lenie ale ostatnio poprawilem ten przod i mysle ze wkoncu wyglada tak jak powinien. musze jeszcze zrobic reflektory jakos porzadnie, zreszta sami zobaczcie

sl_92.jpg

Napisano

oczywiscie pierwsze to kawal niczego za tylnym kolem :) az asfalt mozna zobaczyc ....

pozatym troche HDRI za czarne jezeli co daj cos jasniejszego zeby mozna calą maske zobaczyc ....

Reflektory bys włączyl ... ;) jakis Glow chociaz błękitny ... z flarą ..

hmm ... no poza tym fajnie .....