illy Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Wysłane przez Pussik Ps: Taka ciekawostka, Jeremi z TOP GEAR, sprzedał swoje F355 i kupił właście Merca AMG. :] W ostatnim odcinku go testował. :) Jadąc 30km/h ;P [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > Pussik] No ale pozniej przycisnal:D No i Stig mu go zabral zeby sprawdzic Hyhyhy
CyFix Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 dobra siateczka bedzie jutro ;d obiecuje ;) Kryhas takie wyciecie jest w oryginale wiec.. ;d tam jeszcze jest kawalek takiej jakby listwy nie wiem jak to nazwac miedzy ruarmi ;d i nawet ladnie to wyglada. tu macie referki. http://speedycars.net/wallpaper/mb_sl.html
Batou Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Ładne materiały. Model ma kilka błędów, ale mi osobiście się rzuciły w oczy tylko te \"obłe\" linie na dachu i niektóre kanciastości. Ps. W życiu bym ferrari nie sprzedał dla mercedesa. Angole mają chyba świra na punkcie niemieckich samochodów typu bmw czy merc. Dobrze że chociaż Clarkson tego forda gt40 zamówił bo stracił dużo w moich oczach ;).
Pussik Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Angole mają świra na punkcie Aston Martin. :) Ferrari F355 jest w uncool. :| HAHAHA :) Jak dla mnie tne Merc troszke za cięzki, Ferrari jest w sam ra,z a Lotus Elise za lekki. :) Ta stronka z referkami mi nie włazi. Chce język instalowac, klikam nie i dupcia. ;P
CyFix Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Napisano 4 Lipiec 2004 prosze, oto siatka ;) wiem ze nie jest nadzwyczajna, ale.. [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > CyFix] [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > CyFix]
SomsioD Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 ja też nie widze siatki a co do modelu to proponuje zrobienie jeszcze klamki :] pozdro romet
sikham Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 widzimy tylko te 5 kąty w niektórych miejscach mi sie niepodobają
Eyescream Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 A co komu przeszkadzają pięciokąty skoro nie krzywią karoserii? Ps.Pięciokąty lepsze niż trójkąty:)
CyFix Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Napisano 4 Lipiec 2004 hm z nudow nalozylem mapke hdri ;) dzis poprawilem jeszcze ten tyl i swiatla :) render
CyFix Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 kolejna próbka lakieru, juz chyba lepiej, nie? ;D
BigBird Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Mysle ze nie ma sie do czego przyczepic bo wszystko jest w jak najleprzym porzadku ! A jakiegos kanta na luku nie ma co sie czepiac bo nie ma po co ! No jednego sie czepie : za bardzo nim chyba szalales bo mu cale podwozie urwales :P Modelik swietny renderek tez porzadny ale , no wlasnie jest male ale ! Mercedesy sa brzydkie ( I nie maja DUSZY ) no ale jak ktos kiedys powiedzial o gustach sie nie rozmawia ! ( tylko nie wypominac ortografi prosze :) )
CyFix Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 alez nie! mercedesy sa piekne :) jak dla mnie oczywiscie :) ja je poprostu uwielbiam :D
BigBird Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Wlasnie CyFix ile ludzi tyle gustow i trza to uszanowac :) Nie wiem moze mam uraz do szwabow ! A co do samochodow to nie ma jak dobry stary amerykanski krazownik :) np : mustang fastback gt z 67,68,69,69r juz w puzniejszych latach sie skaszanily !
CyFix Napisano 20 Sierpień 2004 Autor Napisano 20 Sierpień 2004 witam :) strasznie sie ostatnio lenie ale ostatnio poprawilem ten przod i mysle ze wkoncu wyglada tak jak powinien. musze jeszcze zrobic reflektory jakos porzadnie, zreszta sami zobaczcie
Marcin Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 oczywiscie pierwsze to kawal niczego za tylnym kolem :) az asfalt mozna zobaczyc .... pozatym troche HDRI za czarne jezeli co daj cos jasniejszego zeby mozna calą maske zobaczyc .... Reflektory bys włączyl ... ;) jakis Glow chociaz błękitny ... z flarą .. hmm ... no poza tym fajnie .....
Rekomendowane odpowiedzi