Gość logitech Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 No... idąc za namową wszystko wrzucam do jednego wątku. ;) Proszę oceniać, wytykać błędy i - ogólnie rzecz ujmując - miażdżyć. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Dziwne coś z udami to specjalna cecha wspólna tych potworów? ;) Fajne, czytelne i przejrzyste szkice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość logitech Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 co dziwne? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Bardzo baryłkowate (ciut za bardzo). Fajnie radzisz sobie z twarzami i klatkami piersiowymi, jednak im niżej, tym słabiej. Projektowanie przyjemne, bez przesadnych bajerów i udziwnień (to jak najbardziej zaleta :) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 fajne szkice.... jeśli chodzi o uda to tak, dziwne... jakby "równe" z nogami... tak samo grube.... Edit: znaczy się nogi takie szerokie jak szerokość ud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość logitech Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 coś ciężko mi to dojrzeć... uda za grube w stosunku do ciała? czy łydki za grube w stosunku do ud? a może coś szwankuje w połączeniu pomiędzy biodrami, a udami? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Moim zdaniem te prace mają styl twarz ostatniego wypas. A co do nóg to sa jak kłody :P takie same na górze i na dole i ogółem za grubaśne taki. Dla zapewne masz masze refek ale ja nogi widze tak jak tu są http://lozanov.hit.bg/page2.2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Witaj na forum, tak w ogole :) A co do konkretow, szkice bardzo mi sie podobaja, z nogami ciezko sie nie zgodzic, zwlaszcza drugi osobnik od lewej wyglada jakby tymi nogami nie mial prawa poruszac. Pierwszy ludek wg mnie przedezajnowany: macki, rogi jelenie, narosla i mechaniczne lapki - jakos mi ten coctail nie gra. Wrzucaj wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość logitech Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 witam ;) Dzięki za komentarze, posiedzę nad tymi nogami, dodam parę rzeczy, bo trochę jeszcze brakuje, trochę dopracuję i wrzucę wersję beta ;) czy pierwszy przekombinowany... w prawej rączce ma ciało obce ;) (robala do wstrzykiwania trutki), na głowie chitynowy pancerz, te małe rączki to coś w formie odnóża w zrogowaciałej formie, reszta zgodnie z projektem, no... w każdym razie wcześniej już go sobie konkretnie wymyśliłem i takie były założenia... może po prostu na tle innych wygląda na zbyt złożony, bo jest w porównaniu z resztą projektowo skończony (pozostałe cztery mam właśnie zamiar trochę przekombinować). ;) no... zobaczymy w wersji beta co będzie :P więcej nie mam, wieki nie rysowałem i chcę na razie te skończyć... możliwe też, że jak je dopieszczę, dam sobie spokój z rysowaniem, bo już się praktycznie przerzuciłem na pisanie (game design) i grafikę projektową (game user interface) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Nie rób nam tego i zostań z nami. Chociaż na jakiś bliżej nie określony czas ale bliski długiemu okresowi czasu : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Game User Interface? A nie Graphical User Interface? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość logitech Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 z tego co widzę, to obie formy są stosowane, chociaż moja może w bardziej szczegółowym kontekście, dotyczącym tylko gier (Twoja jest chyba powszechniejsza) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 Nie wiedziałem że jest też taka forma:) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość logitech Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Dawno mnie tu nie było :) Wrzucam mały obrazeczek (to moja próba walki z materią koloru, strasznie się przy tym namęczyłem). :) edit http://img43.imageshack.us/i/colonydefender.png/ jakoś mi się nie chce wrzucić na forum obrazek, czyżbym robił coś nie tak? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 moze dlatego ze jest w png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość logitech Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 A w czym ma być? Pierwszy obrazek w wątku też mam w png. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość logitech Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 A tu GUI do jednej gry na telefony, która się jeszcze nie robi, choć może robić się zacznie. :P http://img265.imageshack.us/i/vladan.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość logitech Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 A tu stronka i GUI programu na telefony, który również się jeszcze nie robi, choć może kiedyś do niego wrócę. :) http://img684.imageshack.us/i/callylo01.png/ http://img535.imageshack.us/i/callylo02.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi