Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

GOW 2 to miazga sama w sobie ,jak pogrywam czasem sobie w ta gierke to lape depresje;P

Napisano

oho, a do mnie właśnie pocztą Gearsy 2 przyszły. hm, odpalę najpierw grę, artykuł zostawiam na jutro ;]

Napisano

jak zobaczylem obrazek na stronie glownej, to pomyslalem ze to cos zwiazanego z "Katedra" Tomasza Baginskiego. jakos tak niepokojaco podobne jest..

Napisano

Gears of War 2 - jak zobaczyłem tę grę to po dwóch dniach pobiegłem kupić xboxa (choć nigdy bym się nie spodziewał, że kupie tę konsolę. Planowałem raczej ps3). Pierwszy raz przeszedłem ją w trzy wieczory. Zacząłem od razu grać drugi raz... ale teraz już gram raczej z doskoku, więc wole sobie włączyć tryb hordy.

Gra jest po prostu świetna! (i pisze to osoba, która preferuje raczej inny typ gier niż strzelaj i zabijaj).

Napisano

dobra, dochodzę do Act 3. gierka Epic (obie części) ma ciekawą cechę - pomimo "typowego" syfu, rdzawo-popękanych tekstur i tego, co właściwie zdążyło się już kompletnie znudzić i spowszednieć (co widać po tysiącach tutoriali), design Gearsów wykorzystuje to do granic, właściwie powstaje ideał i unikalny styl. Pierwszy poziom - ten szpital - to praktycznie sam beton i poniszczone matowe obiekty, a mimo to rzecz zachwyca dopracowaniem i spójnością.

Napisano

akurat w gowie 2 pierwsze levele sa srednie jazda zaczyna sie od chwili gdy schodzisz do podziemi .Levele z potworem rzecznym palace i labolartoria i we wnetrzu potwora to kurde mistrzostwo swiata