adek Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Na łamach CGSociety pojawił się interesujący artykuł poświęcony kulisom produkcji "Gears of War 2". Jest to rozmowa z dyrektorem artystycznym Epi Games Chrisem Perną. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=451 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 GOW 2 to miazga sama w sobie ,jak pogrywam czasem sobie w ta gierke to lape depresje;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 oho, a do mnie właśnie pocztą Gearsy 2 przyszły. hm, odpalę najpierw grę, artykuł zostawiam na jutro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pix-o-matic Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 jak zobaczylem obrazek na stronie glownej, to pomyslalem ze to cos zwiazanego z "Katedra" Tomasza Baginskiego. jakos tak niepokojaco podobne jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 Gears of War 2 - jak zobaczyłem tę grę to po dwóch dniach pobiegłem kupić xboxa (choć nigdy bym się nie spodziewał, że kupie tę konsolę. Planowałem raczej ps3). Pierwszy raz przeszedłem ją w trzy wieczory. Zacząłem od razu grać drugi raz... ale teraz już gram raczej z doskoku, więc wole sobie włączyć tryb hordy. Gra jest po prostu świetna! (i pisze to osoba, która preferuje raczej inny typ gier niż strzelaj i zabijaj). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 dobra, dochodzę do Act 3. gierka Epic (obie części) ma ciekawą cechę - pomimo "typowego" syfu, rdzawo-popękanych tekstur i tego, co właściwie zdążyło się już kompletnie znudzić i spowszednieć (co widać po tysiącach tutoriali), design Gearsów wykorzystuje to do granic, właściwie powstaje ideał i unikalny styl. Pierwszy poziom - ten szpital - to praktycznie sam beton i poniszczone matowe obiekty, a mimo to rzecz zachwyca dopracowaniem i spójnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 akurat w gowie 2 pierwsze levele sa srednie jazda zaczyna sie od chwili gdy schodzisz do podziemi .Levele z potworem rzecznym palace i labolartoria i we wnetrzu potwora to kurde mistrzostwo swiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi