Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam! Moja teczunia z fotami ;] Uzywam do fotografowania aparatu - Canon Eos 350D + kitowy obiektyw 18-55mm + Sigma APO DG 70-300mm/1:4-5.6 + filtry UV i polaryzacyjny kołowy. Przymierzam sie do kupna 30D, a moze 40D?

czysciecaq1.jpg

ptakiinx8.jpg

ludwdumiejd8.jpg

ptakidymaw1.jpg

lotrn0.jpg

Najbardziej mi sie podobaja, imo najlepsze zdjecie 1 i 2? ,,, a jak wy uwazacie :) ? Zgadnijcie gdzie zrobiłem te zdjęcia ? :D

Edytowane przez graficMac

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Tak , mi tez nie za bardzo, ale nie wiem dlaczego widze cos w tym ptaku, w jego locie... nie wiem ... kompozycyjnie zdecydowanie slaba i kadr, zgadzam sie. / a tak naprawde najbardziej podoba mi sie 1rwsze zdjecie, zalatuje romantyzmem, dekadentyzmem...

Napisano
Tak , mi tez nie za bardzo, ale nie wiem dlaczego widze cos w tym ptaku, w jego locie... nie wiem ... kompozycyjnie zdecydowanie slaba i kadr, zgadzam sie.

No o kadr chodzi. Na dole za bardzo ucięte, w sumie tylko czubek góry i drzew widać. Ptak też w dziwnym miejscu, ani w środku, ani z boku. Na osi pionowej lekko powyżej środka. "Nie siedzi" po prostu. Ba, leci nawet ;)

Napisano
  • Autor

a teraz kilka zdjec z roznych beczek ... :)

1.

15984763kc8.jpg

2.

img8824yq6.jpg

3.

img5455ub8.jpg

4.

img5578uu9.jpg

Napisano

w 3 z drugiego rzutu kadr pociagnales za nisko i weszly niechciane te jakies trawska ;] a czwartego nie widze w ogole ;p i pamietaj zeby pozostac przy tej numeracji tzn. od nastepnego postu juz dawaj od 5 itd