Napisano 21 Grudzień 200816 l Hej, Pierwszy raz chyba piszę w dziale 2D. Nie wiem czy nie za późno. Nie wiem jak Wam się widzi taka akcja. Zaobserwowałem, że często z okazji nowego roku i Świąt Bożego Narodzenia tworzycie własne kartki. Wiele z nich pojawia się na forum. Być może spodoba Wam się pomysł zebrania Waszych kartek w jednym miejscu i zamieszczenie ich późniejsze w newsie z życzeniami. Powstanie taka Świąteczna galeria. Jeśli chcecie podzielić się życzeniami w postaci grafik z pozostałymi czytelnikami serwisu i chcecie,aby Wasza kartka znalazła się w newsie świątecznym możecie w tym wątku zamieścić Waszą grafikę. Jeśli pomysł się nie przyjmie wątek zostanie usunięty :)
Napisano 21 Grudzień 200816 l Hej fajna inicjatywa :) mysle ze kilka osob by sie skusilo...moze ja ee najwyzej poleci ostra krytyka ;p
Napisano 22 Grudzień 200816 l No to ziuuu, wszystkiego naj od ekipy crazy sardine :) mam nadzieje ze nikt z roboty nie obije mnie za to ;P copyright © crazy sardine / orka film 2008
Napisano 22 Grudzień 200816 l To jak firmowe zarzucamy, to ja tez sie podziele. Ucialem dol gdzie byly zyczenia i logo. Tez mam nadzieje, ze nikt mnie nie zabije ;) Wesolych Swiat wszystkim!