Napisano 25 Grudzień 200816 l Autor hej, oto highres z postprodukcja jaka chce miec i ostatecznym oswietleniem, pasuje? te elementy metalowe oczywiscie porpawie, zrobie texturki itd.
Napisano 25 Grudzień 200816 l Autor to pewnie sharpen Ci przeszkadza, mi reszta tez musze go poprawic
Napisano 25 Grudzień 200816 l te tatuze krzycza "AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa nie wiem co robie wiec wciskam bzdury" (wybacz) ;p ale coz kwestia gustu
Napisano 25 Grudzień 200816 l *BRZDĘK!* pod nosem mu sie błyszczy jakby jakies metalowe było, brzydkie shadery, broda z jakiegoś kamienia, przepalone, straszne, brzydkie, nie logiczne i robione na szybko jestem całkowicie na NIE
Napisano 25 Grudzień 200816 l Autor tob01: :] khatake: kwestia gustu exacly Edytowane 25 Grudzień 200816 l przez keraj37
Napisano 26 Grudzień 200816 l ciekawy pomysł i sposób pokazania, choć w pewnych momentach koncepcja niezrozumiała (patrz rurki z nosa do oczu) ;) Shader na brodzie jak już ktoś pisał do poprawy;) Reszta nice. Pozdr;)
Napisano 26 Grudzień 200816 l Ktos napisal ,nie jestem pewien czy w tym watku czy w innym,ze ma 10 stron, ja mam tylko 3,ustawcie sobie w edycji opcji :pokaz 40 postow na strone wygodniej sie przeglada nie trzeba tyle stron przewijac,pozdro
Napisano 26 Grudzień 200816 l Autor Touch: no milo ze Ci sie chociaz troche podoba Eden-3d: to chyba raczej nie tu ale sie przyda mi tez:>
Napisano 28 Grudzień 200816 l a ja powiem ze jest to chyba twoja jedyna praca ktora mi sie naprawde podoba :) szkoda ze tylko glowa a nie caly ludek