keraj37 Napisano 25 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2008 dodalem tatuaze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 25 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2008 hej, oto highres z postprodukcja jaka chce miec i ostatecznym oswietleniem, pasuje? te elementy metalowe oczywiscie porpawie, zrobie texturki itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 no to przegioles podoba mi sie bardziej wersja z wczesniejszego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 25 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2008 to pewnie sharpen Ci przeszkadza, mi reszta tez musze go poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 te tatuze krzycza "AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa nie wiem co robie wiec wciskam bzdury" (wybacz) ;p ale coz kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 *BRZDĘK!* pod nosem mu sie błyszczy jakby jakies metalowe było, brzydkie shadery, broda z jakiegoś kamienia, przepalone, straszne, brzydkie, nie logiczne i robione na szybko jestem całkowicie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 Tatuaże chyba ma z Poradnika Domowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 25 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2008 (edytowane) tob01: :] khatake: kwestia gustu exacly Edytowane 25 Grudzień 2008 przez keraj37 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2008 to juz koniec finito i end Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 ciekawy pomysł i sposób pokazania, choć w pewnych momentach koncepcja niezrozumiała (patrz rurki z nosa do oczu) ;) Shader na brodzie jak już ktoś pisał do poprawy;) Reszta nice. Pozdr;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Ktos napisal ,nie jestem pewien czy w tym watku czy w innym,ze ma 10 stron, ja mam tylko 3,ustawcie sobie w edycji opcji :pokaz 40 postow na strone wygodniej sie przeglada nie trzeba tyle stron przewijac,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2008 Touch: no milo ze Ci sie chociaz troche podoba Eden-3d: to chyba raczej nie tu ale sie przyda mi tez:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 a ja powiem ze jest to chyba twoja jedyna praca ktora mi sie naprawde podoba :) szkoda ze tylko glowa a nie caly ludek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi